01-12-2022, 04:08 PM
Goran licno cu kontaktirati da vidim iz kog razloga je takav odgovor poslat, jer nemaju razloga za taj tip odgovora posto vec nemaju nikoga u KG i ne kapiram sta taktiziraju, a ovamo u Surdulici ima 6 klimerka i jos toliko se prijavilo, tipa u jednoj ulici "komada vise" . Posalji mi samo na private tvoje podatke, email i ime i prezime molim te.
Miki, ne moze za mesec dana jer imaju projekat koji moraju da realizuju i isporuce 125komada mislim do kraja ovog meseca (ili mozda i ranije), takav je ugovor sa sponzorima.
Znaci ako mozes da se prijavis uradi to sada, svakako ne treba ti puno vremena. Ako bas bas nemas lufta posaljes svoj ssid, wifi pass i kordinate gde si i dobijes kompletno podesen uredjaj. Ako ne zelis da saljes info o wifi u tom slucaju treba ti 15ak minuta vremena da odradis setup i kazi jos toliko da usrafis nosac i zakacis u struju.
(01-12-2022, 09:40 AM)mikikg Wrote: Vazduh imamo (kakav god) ali slobodnog vremena teško ... : (
Ja mogu da se priključim priči ali tek za jedno mesec dana ...
Miki, ne moze za mesec dana jer imaju projekat koji moraju da realizuju i isporuce 125komada mislim do kraja ovog meseca (ili mozda i ranije), takav je ugovor sa sponzorima.
Znaci ako mozes da se prijavis uradi to sada, svakako ne treba ti puno vremena. Ako bas bas nemas lufta posaljes svoj ssid, wifi pass i kordinate gde si i dobijes kompletno podesen uredjaj. Ako ne zelis da saljes info o wifi u tom slucaju treba ti 15ak minuta vremena da odradis setup i kazi jos toliko da usrafis nosac i zakacis u struju.
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside