Nema niko samo impeler. Imaju samo celu pumpu u ponudi i na kraju ću je i kupiti.
Zanimljivo je što se cena te pumpe kreće od 2.400din do 6.500din.
Mnogo se frljaju sa cenama...
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Postovani, da li zna neko postoji li firma (ili manufaktura) u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji...bilo gde blizu nas, koja bi mogla da proizvodi ovakve jastuke?
Jastuci su od impregniranog platna (kao ono platno za jastuk za merenje krvnog pritiska), punjeni su sundjerom unutra i imaju ovaj konektor za crevo na uglu.
Hvala unapred.
Krusevacki 'Trayal' je nekada proizvodio i velike a danas samo 20-litarske gumirane rezervoare za vodu, za vojsku. Imam kontakt i prosledicu ove tvoje slike + kratki opis pa ako je to buduca serijska proizvodnja verovatno moze da se postigne nekakav dogovor.
05-29-2018, 09:12 PM (This post was last modified: 05-29-2018, 09:12 PM by TDA.)
Pa i HMAP ga je napravio bez osciloskopa.
A i ako ga nemaš lako je da ga napraviš makar za osnovne potrebe:
forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=427&pid=84941#pid84941
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Hocu da porucim neke Fischer hladnjake. Nekad je to Mikrodis uvozio povoljno ali sad ih nema u Srbiji. Ko od domacih distributera ima najmanje provizije za Fischer program?
(05-29-2018, 02:03 PM)Makso Wrote: Nekako mi se ne upušta u gradnju D200, jer ako šta zapne nemam osciloskopa.?
Makso u pravu si,
...ali kad zapne kod bilo kog pojačavača, bez osciloskopa teško je izači na kraj, tražeči problem.
D200 je u biti vrlo jednostavan, i ako nabaviš elemente od sigurnog(ih) dobavljača, nebi smelo biti problema.
DMM je sve što zatrebaš za D200.
Naravno i izlazni kalem na pravoj jezgri!!!
:-)
Za D200 imam jezgra ih nekog Behringera, čak mi je i Mile jednom prilikom rekao da mogu ta jezgra i bez premotavanja.
Da li D200 može da radi preko virtual GND-a, imam jedan trafo oko nekih 60-70VAC, mogao bih se iskoristiti?
Ne vezano za ovo, da li je neko povezivao izlaze od DC-DC konvertora serijski, tako da se dobije dvostruko napajanje?
Mislim na ovo.
(05-31-2018, 10:16 PM)Makso Wrote: Ne vezano za ovo, da li je neko povezivao izlaze od DC-DC konvertora serijski, tako da se dobije dvostruko napajanje?
Mislim na ovo.