Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
...a što činiš?!
Prekrasno, a verujem i ukusno Smile
Kako ti dobro nađeš izgovor, da se ne baviš elektronikom Smile
Tu bi ja ukinuo sir, a nadodao svežeg krupno rezanog crvenog čilija, da kontrira mesu...
Aaa, voda meni ne dolazi u obzir, pored toliko dobrih vina, eventualno piva Smile
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
Ovo super izgleda! Valjalo bi jednu Skusu ovako zaviti u Al foliju pa je dobro ispeci, a kao prilog bareni krompir iseckan u kriske u koji se doda crni luk iseckan u kriske i sve na kraju prelije maslinovim uljem, eto ideje za neki naredni post! : )
Reply
He he, znate šta je isto vrhunski, riba (koja god) spremana na masti! Uh kako je to dobro!
Reply
Imam neko gadjenje na meso jer ne mogu da nadjem dobre cvarke, dobru slaninu, cvarci sivi a treba da budu crveni, valjda iz zamrzivaca otapaju, malo podgreju sta rade ko to zna, jos kad sam video lokalnu firmu koja radi za zlatiborac i kad sam video svu onu prljavstinu i smrad smucilo mi se! Riba je zakon, ali iskljucivo morska, ove domace iz ribnjaka su toliko masne da mi se i one gade, a u te ribnjake kakve podzemne vode i kaakve sve otrove kisa spira sa njiva da je uopste upitno sta nam se servira, tako da samo morska riba dolazi u obzir, ali ne ona iz Japana : )
Reply
Trt Milojka  od svih riba - kontinentalne su Vaistinu  zakon,i to bez obzira na zemlju porekla i  da li su na četiri ili dve noge. Subi Dubi
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)