Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
(03-01-2025, 08:00 PM)HomeMadeAudioProject Wrote: šta znači "iima cak i pristup i preko web"?

nešto smps podesivo povoljno praktično lepo i kompaktno napravio je NIXIE,postavio je slike i linkove ali ne u nekoj zasebnoj temi već u  okviru neke druge.

A to je ovde bilo, nisam smatrao da je potrebno otvarati novu temu. Samo što ovaj nema pristup preko web.  Big Grin

https://forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=2927

Nema šta, ovi fabrički sa početka teme su jako lepi. 
Ja ovo moje nisam još ni probao, niti bilo šta izmerio, al biće uskoro nadam se malo testirano.
Reply
Potrebna šema za ovo pojacalo, Solton aa craft ca500 ,ako neko slucajno ima jer na netu nisam uspeo da nadjem.
Mogu i bez seme da ga sredim ali bolje da imam.
Nije hitno.

Attached Files
.jpg   dscf0008_71.jpg (Size: 151,45 KB / Downloads: 12)
Reply
(Today, 09:03 AM)NIXIE Wrote:
(03-01-2025, 08:00 PM)HomeMadeAudioProject Wrote: šta znači "iima cak i pristup i preko web"?

nešto smps podesivo povoljno praktično lepo i kompaktno napravio je NIXIE,postavio je slike i linkove ali ne u nekoj zasebnoj temi već u  okviru neke druge.

A to je ovde bilo, nisam smatrao da je potrebno otvarati novu temu. Samo što ovaj nema pristup preko web.  Big Grin

https://forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=2927

Nema šta, ovi fabrički sa početka teme su jako lepi. 
Ja ovo moje nisam još ni probao, niti bilo šta izmerio, al biće uskoro nadam se malo testirano.

Ne treba meni imam ja onih mojih digitalnih CC,CV buck regulatora 50W sa oled ekranom sto sam napravio, 1.25V-32V, 0A - 5A, koje mogu da privezem na torusni transformator sa grecom i bojler kondenzatorom, meni treba da napravim split supply ali da ne bude linearno nego nesto poput buck, nije mi jasno dali mogu da spojim dva takva regulatora na dva odvojena sekundara, prvi buck regularno na +out,gnd a drugi +out referisan na gnd a gnd_out da mu bude sad -out? Dali to sme tako da se proba? Okacio sam video na predhodnoj stranici kako spajaju dva buck regulatora sa samo jednog napona, ja bi imao dva nezavisna sekundara, grec na oba. Ako bi to moglo meni je lako da prepravim kompletno taj regulator, izbacim pic i ubacim stm32 i mogao bi da automatizujem podesavanje napona i struje da ne mora rucno da se steluje nego bilo bi dovoljno da se upise recimo daj mi 5V 2A i jos nekih zanimljivih stvari sto nisam mogao na pic koji nema dovoljno mesta za programsku memoriju.
Reply
Sta mu dodje to bojler kondenzator?
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Reply
Skinut sa bojlera?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)