i nakon svega toga - opet će se za deset godina pričati: "E,sećaš se kako je lepo bilo pre deset godina,kako se bolje živelo nego sad..." sa naglaskom na "bolje" a ne dobro. dobro se zapravo i nije nikada živelo,samo je gore i gore. ali opet kažem,do pojedinaca je,jer mi pojedinci činimo tu celinu.
03-03-2023, 06:28 PM (This post was last modified: 03-03-2023, 06:30 PM by Dragan83.)
Imam jedno pitanjce, vidim da je skoro pominjano nesto slicno u vezi radnje Mikro princ, naime kada pristupim ovoj stranici http://www.elektronika.co.rs/ od doticne prodavnice google chrome mi prijavljuje ''Pronađen je potencijalno nepoželjan sadržaj'' i sad kad ja to zanemarim i nekako udjem na sajt onda mi nod32 izbaci upozorenje da je pronasao pretnju i uspesno je izbrisao, i stalno tako kad god ja udjem nod pronadje pretnju i izbrise ali dok pretrazujem komponente i ulazim iz jedne grupe u drugu opet mi nod u toku pretrage komponenti povremeno izbaca upozorenja da je nesto nasao i izbrisao, pa me interesuje dali neko ima slican problem ili je mozda je moj nod32 malo prolupao ...
Mrzi me da se igram sa js, trebalo bi je deobfuskovati i videti sta radi ako to vec neko nije uradio, predpostavljam da je tu da prikuplja podatke naplate i da salje na neciji server?
Da ne otvaram novu temu evo pitanja ovde , da nema mozda neko na prodaju jedno kalemsko telo za feritni trafo E65 ili mozda zna gde moze da se nabavi a da nije MG el., ja sam to uzimao u MG el. ali oni vec duze vreme nemaju na stanju i ovo sto pise da ima kad narucis oni kazu da nema....
Pa to je u sustini to, takva sam i ja uzimao ali ga nemaju na stanju vec neko vreme ima jos jedno slicno njemu pise da je dostupno ali ni njega nemaju na stanju, nista cujemo se u pp oko detalja...
Malo se igralo. Konacno naravno i nesto moralo da se zafrkne. Srecom nije bilo strasno , izgorelo samo par osiguraca . Zaboravio sam u brzini da stavim i grec 😄
Apex soft start , trafo Trafomatic 1200VA , bice 2 ovakve plocice sa elektrolitima 40000mf i to ce biti sa po dva greca po plocici . To nameravam da spakujem u jednu kutiju i da bude napajanje zasebno i sa njim napajam za sad dva ampa Apex FH9 ili Borin Modus-Tehno a mozda i neko trece-peto kome odgovara ovaj napon koji ce biti u zasebnim kucistima .
Jedino izgleda da moram staviti ipak neki DC bloker jer na jednoj uticnici fino zuji trafo a na drugoj mnogo manje.
На скали 1-10 колико је ово лоше или "лоше" решење за улазни сигнал претпојачала ? Да, планирам "апгрејд" са релејима али неће то у скорије време него бих да завршавам полако скутијавање и да се заокружи та целина више па ми је тренутно ово доступно..