03-03-2023, 11:06 PM
|
Sve i svašta
|
|
03-03-2023, 11:17 PM
Mrzi me da se igram sa js, trebalo bi je deobfuskovati i videti sta radi ako to vec neko nije uradio, predpostavljam da je tu da prikuplja podatke naplate i da salje na neciji server?
03-08-2023, 04:43 PM
03-08-2023, 05:30 PM
Imam samo ovako ako odgovara:
https://www.mgelectronic.rs/kalem-za-fer...we-1096-1s
03-08-2023, 05:40 PM
(03-08-2023, 05:30 PM)gorso69 Wrote: Imam samo ovako ako odgovara: Pa to je u sustini to, takva sam i ja uzimao ali ga nemaju na stanju vec neko vreme ima jos jedno slicno njemu pise da je dostupno ali ni njega nemaju na stanju, nista cujemo se u pp oko detalja...
03-12-2023, 09:07 PM
Malo se igralo. Konacno
naravno i nesto moralo da se zafrkne. Srecom nije bilo strasno , izgorelo samo par osiguraca . Zaboravio sam u brzini da stavim i grec 😄Apex soft start , trafo Trafomatic 1200VA , bice 2 ovakve plocice sa elektrolitima 40000mf i to ce biti sa po dva greca po plocici . To nameravam da spakujem u jednu kutiju i da bude napajanje zasebno i sa njim napajam za sad dva ampa Apex FH9 ili Borin Modus-Tehno a mozda i neko trece-peto kome odgovara ovaj napon koji ce biti u zasebnim kucistima . Jedino izgleda da moram staviti ipak neki DC bloker jer na jednoj uticnici fino zuji trafo a na drugoj mnogo manje.
03-12-2023, 09:30 PM
da li je pločica namenjena za napajanje sa dva Grec spoja?
i čuvaj se eksplozija elektrolita - em su opasne (naročito po oči) em prave nered ne daj Bože!
...reci mi Bože,koje si boje kože...
03-13-2023, 09:35 AM
Kako izgleda štampa i raspored pločke napajanja?
Ovako gledano, Aca je postavio pravo pitanje, kao da je pločka za jedan grec...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
03-13-2023, 05:07 PM
ne znam ima li nekih dobitaka ako se tako koristi - mada ne vidim ni da ima ima loših strana - pa ako ti prija onda neću da ti kvarim zadovoljstvo!
03-13-2023, 08:41 PM
Rekao bih, da ti je već sama konstrukcija trafoa sa CT i za jedan grec...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
03-14-2023, 10:44 AM
Имам и ја једно питање за "све и свашта"
На скали 1-10 колико је ово лоше или "лоше" решење за улазни сигнал претпојачала ? Да, планирам "апгрејд" са релејима али неће то у скорије време него бих да завршавам полако скутијавање и да се заокружи та целина више па ми је тренутно ово доступно..
03-14-2023, 11:23 AM
8.76
03-14-2023, 09:53 PM
to po meni najviše zavisi od kvaliteta kontakata tog preklopnika - a deluje mi bolji od npr. https://www.mikroprinc.com/sr/proizvod/p...zaja-1-pol sa kojim imam koliko hoćeš problema u jednom (i za sad jedinom) signal generatoru.
naizgled sličan tom tvojem imam neki niz godina,robustno napravljen i NIKADA nije pravio problem iako je star preko 30 godina.
05-07-2023, 12:03 AM
Zaboravio sam naziv pa bih vas zamolio da me neko podseti.
Kako se zove ruska,sovjetska špijunska naprava koja je radila bez struje po principu ,uperi se neki radio talas u spravu koja je u prostoriji, talas se modulise zvukom i odbijeni talas nazad u drugu antenu. To je bili ugradjeno u americku ambasadu u neki drveni grb. Zaboravio sam naziv. Hvala puno.
05-07-2023, 06:37 AM
https://womanaz.ru/bs/rejuvenation-of-th...ergeevich/
Link je o izumitelju, ima i naziv sprave.- pOz
05-07-2023, 02:51 PM
Hvala EmiSar
Na Dan nezavisnosti, 4. jula 1945. godine, američki ambasador u Rusiji, Averell Harriman, dobio je na poklon od sovjetskih pionira drveni panel sa prikazom orla. Panel je okačen u kancelariji ambasadora. A onda su američke obavještajne službe izgubile mir: počelo je misteriozno curenje informacija. Samo 7 godina kasnije, u poklonu je otkriven misteriozni cilindar sa membranom unutra. Inženjeri su se godinu i po mučili da razotkriju ovaj trik. Tajna se pokazala jednostavnom: nevidljivi snop bio je usmjeren iz kuće nasuprot prozora ureda, a membrana, vibrirajući u skladu s govorom, reflektirala ga je natrag i to je snimljeno na posebnom uređaju.
05-22-2023, 11:57 AM
Potrebna mi je pomoć ako ima nekog voljnog i ako se pogodi situacija...
Kolega Pinco sa foruma treba da mi pošalje nekoliko PCB-a (5 komada), a kako smo već imali neke peripetije u prošlosti sa carinom, najbolja varijanta je da to neko donese iz Hrvatske. On će poslati na adresu. Dogovor preko PM. Hvala unapred. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 21 Guest(s)