Metal Inox Cacak, sad ne znam dali su videli da sam vec obradio u crtezu ovo sto traze, oslobodjenje, na prizmu sa vrhom R0.75 SolidWorks je vec dodao koji je konacan ugao i koliko ce da povuce materijal sa sobom samo ne znam dali su u MI shvatili da je to vec na crtezu objedinjeno, ponovo sam je kontaktirao i objasnio u cemu sam crtao i to za prizmu i to povlacenje, pa da ponovo pogleda crteze i da mi kaze dali je crtez kako treba i dali treba dodatno ucrtati ovo "oslobodjenje:". Ujedno sam pitao i za plastifikaciju do koje temperature moze da trpi, pa da vidim danas-sutra sta kaze, a bas me zanima i pojedinacno cena za savijanje + materijal i posebno koja je cena za plastifikaciju, malo je sad nejasno jer prvi put crtam ovo u SW, prosli put su mi radili sa skice na papiru, cak sam i savio papir u obliku kutije kako treba da se savije pa u fotoshopu ubacio na taj papir gde su dimenzje, nije bilo problema da urade kako hocu, e sad ovako sa kompletnim crtanjem trebalo bi da bude jos lakse sporazumevanje jer oni ne moraju nista dodatno da crtaju i preracunavaju kad je sve vec odradjeno u SW. Na JlcCnc je dovoljan samo step fajl i nema puno razmisljanja, urade sve po step fajlu, ovde vec malo ima nekih nejasnoca ali nadam se da ce sutra biti drugaciji odgovor inace ne razumem o cemu prica vezano za povlacenje u relaciji na crtez koji sam joj dostavio.
|
Reflow oven
|
|
Povoljniji je LlcCnc, na primer tamo sam materijal izabrao da bude galvanizovan, skuplje je od hladno valjanog ne galvanizovanog bar za 10 do 20 eur, znaci ispod 100eur racunajuci i prevoz ako se radi od hladnovaljanog ne galvanizovanog, opet su jeftiniji nego M.I. i racunaj i kvalitetniju zavrsnu obradu na JlcCnc jer su sofisticiraniji nego M.I. i imas jos i lasersku stampu ili silk skrin stampu, eloksiranje i sta ti ja znam sto nije mala stvar, ovde nema stampe, stampu placas posebno negde u stampariji, moras da nosis, da cekas, da objasnjavas i da se maltretiras. Ajde videcemo sta kazu sutra.
Ovo je cena. Odgovor:
Quote:Poštovanje, Ok nema problema, mozda i odustanem od ovoga i uradim to kod Kineza, od aluminijuma pa eloksirano nebi trebalo da ima problem sa temperaturom, a kod Vas cu svakako da radim neke druge kutije koje mi budu trebale. Pre sa mrazgovarao sa Vama i rekli ste mi da secete aluminijum debljine 10mm, dali i dalje vazi to? Pricali smo da mogu da narucim materijal AlMg 10mm i da poslajem na vasu adresu da se isece, dali i dlalje postoji ovakva mogucnost? Hvala puno! Quote:Nema problema.================== Nije lose! Pogotovo ova druga mogucnost da se recimo naruci tabla AlMg kod nekog drugog, posalje na njihovu adresu da iseku, oni iseku i posalju na tvoju adresu, to nije lose! |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)