09-13-2016, 09:07 AM
(09-12-2016, 01:06 PM)Jevrem Wrote: Ako pecete rakiju onda znate da sa kilom secera u vocu dobijete jos jedan litar rakije vise. Zasto onda ako pecete kajsiju bez secera dobijete od 100kg kajsije samo 5 litara rakije a ako dodate 2kg cesera dobijete 10l rakije. Odakle su se stvorile one tri litre?
Isto se primenjuje i sa hho gde se bolje iskoristi energija fosilnog goriva dodavanjem atoma vodonika i kiseonika. Sem toga ja imam merenja koja sam uradio 2009 godine na masinskom fakultetu u bg na odseku za motorna vozila. Emisija co2 je smanjena sa 154 na 94g a emisija co sa 10090 na samo 90. temperatura izduva 11 stepeni manja, obrtni moment povecan, usteda godiva od 25-33% u zavisnosti da li je u pitanju LPG, dizel ili benzin. Hjundai Atos Prime sa dve lamda sonde katalizatorom i katalitickim konvertorom od 1100ccm i 55 konja bez ukljucenog hho razvija brzinu 138km/h sa ukljucenim hho 160km/h. Probano vise puta na autoputu bg-ns. i kad ide 160 gasenjem hho brzina padne na 138. U praksi tri odrasle osobe, cca 250kg pri brzini 120 sa uklljucenjem hho preticanje automobila ispred je igranje.
testiranja uradjena na gliseru u Kotoru su sledeca: bez hho gliser trosi 56l na sat. sa hho sa istom kolicinom goriva vozi vise od 6 sati.
Prilikom podesavanja hho imali smo izbog ustede goriva ili da potrosnja bude ista a dobije se snaga. kada se izabere druga opcija BMW 525td nije mogao stici Huindai na serpentinama u CG
Da li merenja mogu da se postave, tako da svi vidimo o cemu se zapravo radi (sa potpisom i pecatom akreditovane laboratorije) ili su to samo usmeni podaci?