Pa nije to stasno, auto power off radi dobro, iskljuci se posle nekog vremena neaktivnosti (dok je aktivan ne iskljucuje se i to vrlo pametno, ne iskljucuje se kada ga ostavim da meri neki napon/struju, moze satima tako ali kad ga odkacim on odbrojava do power-off!) i jednom kada se ugasi ma gde god bio preklopnik, pritiskom na SELECT dugme se budi i nastavlja da radi.
A i preklopnik je vrlo vrlo dobro odradjen tako da evo kazem 4. godina kod mene (a nek kaze Macola za njegov primerak koji vuce po terenu), nije mrdno … baterije se trose i menjaju, bas me briga za njih, uvek imam jednu novu u rezervi tako da to stvarno nije problem u odnosu na sve korisne opcije koje ima taj instrument.
A i preklopnik je vrlo vrlo dobro odradjen tako da evo kazem 4. godina kod mene (a nek kaze Macola za njegov primerak koji vuce po terenu), nije mrdno … baterije se trose i menjaju, bas me briga za njih, uvek imam jednu novu u rezervi tako da to stvarno nije problem u odnosu na sve korisne opcije koje ima taj instrument.