Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STM32H755 ecmx — HTTP/S server po nginx-ovim pravilima, na mikrokontroleru
Inače ovo za NGINX i petljanje sa njegovim modulima i posebno petljanje sa RAM memorijom i SHM deljenom memorijom je nešo što mnogi developeri i programeri ne razumeju i ne svataju potenciale takve platforme.

U jednoj predhodnoj firmi sam se bukvalno posvadjao sa kolegama i managmentom oko te ideje jer je za njih NGINX samo "običan" web server pa tek onda kače na njega razne gluposti bazirane na Java ili JavaScript da bi izvšili neke vrlo proste opercije.

Moju inicialnu ideju nisam napustio, bukvalno sam morao da se potpuno odkačim od svih tih firmi i koje-kakvih likova i nadjredjenih direktora koji meni pričaju kako web serveri i web servisi trebaju da rade!

I tako da od sad ECM d.o.o. ulazi u ozbiljnu HOSTING SERVIS priču, WEB Hosting, Domeni i ostalo klasika ali ovog puta sa potpuno novom platformom i vrlo bitnim segmentom koji je vezan za IoT i Real-time sisteme koje bar na našem lokalnom tržišu NIKO NE NUDI niti znaju kako to da sve naprave!

U narednih nekoliko dana treba da pustimo online sve to!

So, stay tuned!
Reply

Messages In This Thread
RE: STM32H755 ecmx — HTTP/S server po nginx-ovim pravilima, na mikrokontroleru - by mikikg - 09-06-2026, 12:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)