Imao sam i imam izuzetno kvalitetnu, ukusnu pitku rakiju, to smo ja i moj otac sami pekli.
Skladistilu u drvenu burad, da dobije boju i da odleži što se kaže.
Nakon nekoliko godina, presipali u staklenu ambalažu.
Nismo prodavali, samo služili goste kada dodju.
Pekil smo tako sto prvo sve sto imamo ispecemo, pa onda još jednom,prepek, bez trunke šećera.
Ovo nije reklama, ne prodajem.
A trenutno sam negde u tudjini ,ali imam ovde kod mene jednu flašu,pa možete da vidite boju.
Kao sto napisah, godinama ne pijem, ni kap, ali često je pomirišem, vrati me u mislima u neka luda u burna vremena mog života.(sada nikad nebih uradio to sto sam tada radio)
A kako sam ostavio alkohol, tako što sam jedne večeri zakasnio na izlazak sa mojim drugarima lokmašima.
Kada sam ušo u lokal video sam moje drugare koji su toliko bili pijani da me nisu ni poznali.
Onda sam se zapitao, pa ovakav bi i ja bio da nisam zakasnio.
Tada se desio klik u glavi i reko sam sebi nikad više.
Al' volim da je pimirišem.
Skladistilu u drvenu burad, da dobije boju i da odleži što se kaže.
Nakon nekoliko godina, presipali u staklenu ambalažu.
Nismo prodavali, samo služili goste kada dodju.
Pekil smo tako sto prvo sve sto imamo ispecemo, pa onda još jednom,prepek, bez trunke šećera.
Ovo nije reklama, ne prodajem.
A trenutno sam negde u tudjini ,ali imam ovde kod mene jednu flašu,pa možete da vidite boju.
Kao sto napisah, godinama ne pijem, ni kap, ali često je pomirišem, vrati me u mislima u neka luda u burna vremena mog života.(sada nikad nebih uradio to sto sam tada radio)
A kako sam ostavio alkohol, tako što sam jedne večeri zakasnio na izlazak sa mojim drugarima lokmašima.
Kada sam ušo u lokal video sam moje drugare koji su toliko bili pijani da me nisu ni poznali.
Onda sam se zapitao, pa ovakav bi i ja bio da nisam zakasnio.
Tada se desio klik u glavi i reko sam sebi nikad više.
Al' volim da je pimirišem.