Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saveti za kupovinu kućnih rashladnih uređaja
U pravu si zbotic, i ja mislim da ce cijene pasti jer ljudi nemogu kupovati tako visoke cijene proizvoda, ali samo treba znati kada ce past cijene.

Ovaj gore webshop mi je na nabava.net najjeftiniji od svih prodavaonica u drzavi, mada electrolux swedska kvaliteta...kupio sam njihov hladnjak u ljeti i jako sam zadovoljan kvalitetom (bolji su od bosch hladnjaka u omjeru cijene i kvalitete).

Zato planiram uzet i electrolux pecnicu sa parom i indukcijsku plocu te togana novo posudje jer staro nije za indukcijsku plocu.

Poslao sam navedenoj firmi upit dali moze dodatni popust jer je ipak to velika cifra za dva proizvoda i nadao se jos dodatnih 5posto popusta i evo sto su mi odgovorili:

Poštovani,

Cijena koja Vam je prikazana u košarici jest najniža koju trenutno možemo ponuditi. Ispod te cijene ne možemo ići.
Srdačan pozdrav

@branko...kod vas su jako jeftine te stvari...da nema carine dosao bi na kafu i jos jeftino prosao sa kupnjom vrhunskih uredjaja...100eura razlike samo na pecnici...
Reply

Messages In This Thread
RE: Saveti za kupovinu kućnih rashladnih uređaja - by ronovar - 10-10-2022, 01:36 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)