06-04-2020, 12:26 PM
Video je vjerojatno negdje sa You tubea ili s nekog foruma ne mogu to sada naći. Uglavnom, na toj bušilici treba skinuti onaj sigurnosni prekidač i ispod se nalazi mehanizam kojim se regulira zračnost vodilice. Malo igrice, masti i slično i dobije se dobar rezultat. Glava se nabija na konus pri prvoj montaži i treba biti pažljiv da dobro legne, malo finog papira ako je ostao koji srh ili otvrdla prašina.
Za remenja treba imati malo osjećaja u ruci da se odredi prava nategnutost i to je uglavnom to.
Kolega Tomy s foruma je naručio i zamjenio ležajeve osovine preciznijima, nisam ga pitao detalje jer mi je i ovako sasvim dovoljno precizno. Laserski pozicioner sam skinuo jer me mrzilo to namještati i nisam primjetio da bi moglo postati korisno i precizno.
Za remenja treba imati malo osjećaja u ruci da se odredi prava nategnutost i to je uglavnom to.
Kolega Tomy s foruma je naručio i zamjenio ležajeve osovine preciznijima, nisam ga pitao detalje jer mi je i ovako sasvim dovoljno precizno. Laserski pozicioner sam skinuo jer me mrzilo to namještati i nisam primjetio da bi moglo postati korisno i precizno.