05-16-2020, 12:31 PM
(05-16-2020, 10:18 AM)BeliNinja Wrote: @HOME
U pravu si, ali pre prvog Samsunga imao sam dva Alcatela. Na samsung sam presao iz razloga koje je opisao @zbotic. Dok...lo mi da imam telefon koji posle godinu dana pocne da zaludjuje i sto se tice operativnog sistema i sto se tice baterije. Sa Samsungom nikada nisam imao takve probleme, menjao sam ih na dve godine ali svaki sam prosledio nekom drugom na koriscenje i svi i dalje rade.
Ovo je moje iskustvo i moj stav koji mozda i nije ispravan ali meni poznak preovladava, Ovan
naravno,samo delimo iskustva i stavove po svojim afinitetima,nema frke. nego da se "doreknem", Samsung telefone smatram kao kvalitetne i dokazane,tek po neki model im je "onako" dok ostali opravdavaju karakteristike,tu nema šta. ono što me nervira kod Samsung mobilnih je dodatna oprema (kablovi punjača, slušalice) koja ne rade nikako ili ne rade kako treba na drugim android aparatima. punjač Samsunga ili ne puni nikako ili sporo ili ne do kraja druge aparate,komande slušalica rade delimično ili nikako u istoj situaciji. obratno isto važi. kontam da stvaraju neki vid "grupisanja" korisnika kao što to radi iPhone,samo na mekši način,ekonomski trikovi. dugo sam koristio Sony na svake dve tri godine,poslednji je počeo da nedostaje ram memorijom nakon 4,5 godine korišćenja (upgrade aplikacija je uzeo svoje) i baterija je oslabila. od tad sam na ovom kinezu,još nema punu godinu pa ću videti kako će se ponašati dalje vremenom. za sad karakteristikama i mogućnostima gazi CAT kako hoćeš,dakle "Đekna još nije umrla,a kad ce ne znamo" 😀
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...