02-19-2020, 08:29 PM
Činjenica je da sada ne znam od kuda bi počeo crtati novi PCB. Ok mogu kao što mi je Ronovar predložio uzeti njegov layout i prebaciti ga u SMD ali to nije riješenje. Ako izuzmemo samo što su kleme napajanja blizu OPampa a kod mene nisu(iako sam u zadnjoj probi spojio napajanje direktno na OPamp) sam oscilator je za razliku od Ronovara odvojen od ostatka sklopa, dok je kod njega sve zgusnuto i vidim da baš vodovi oko oscilatora putuju posvuda. Jedina baš velika razlika je ta što sam su moji vodovi sigurno za 1/3 deblji od onih na THT pločici.
Ono što mi sada pada na pamet tj. od kuda da krenem je sljedeće. Da napravim layout samog oscilatora napravim kod kuće PCB i ispitam ga jer davati kinezima pare za 5 ili 10 PCBa i potrošiti vremena za razvoj kompletnog layouta nema smisla.
Ono što mi sada pada na pamet tj. od kuda da krenem je sljedeće. Da napravim layout samog oscilatora napravim kod kuće PCB i ispitam ga jer davati kinezima pare za 5 ili 10 PCBa i potrošiti vremena za razvoj kompletnog layouta nema smisla.