Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
Jedan deo tih oglasa je besplatan na 30dana,  a obnavljanje i veći broj oglasa se plaćaju. Otuda takvo ponašanje KP uprave. Ne znam baš tačno detalje, davno sam imao par oglasa koji su kratko bili aktivni. Uglavnom kupim ponekad nešto. Do sada su iskustva bila uglavnom pozitivna, osim u jednom slučaju, al to je bilo davno i sitno. Poručio sam za auto treće štop svetlo, na slici ko novo, a stigao krš božiji koji sam morao krpiti da bi radilo.
Reply
(09-06-2026, 06:37 PM)savan Wrote: Narucio sam 4 gume za sve sezone 235/35 r19, crossclimate 3, sutra mi stizu i treba da nosim jednu od felni da mi majstor dovari rub koji sam zakacio na bankinu, pa me zanima kojim postupkom majstori vare tj kojim postupkom je to najbolje uraditi? Nekih 5mm je ostecen rub sirine 5cm, felna je normalno u voznom stanju ali me jako nervira to ostecenje jer se iz aviona vidi, i sve zbog ne adekvatnih guma koje su uze nego sto treba da budu, ne razumem zasto je neko stavio pogresne gume na te felne, trenutno su 225/35 r19 i imaju zastitni rub ali je izgubio svojstvo jer se guma zakrivila u pogresnom pravcu pa je felna izlozena i samo neka izbocina ili kamen je dovoljno da felna dobije po rubu. Kakve su sa unutrasnje strane to cu tek da vidim kad budem skidao jednu po jednu i nosio kod vulkanizera, a kako koju skinem vozim na rezervnom tocku dok sve 4 ne uradim jer su izgrickane na nekoliko mesta ali je lako za saniranje osim te jedne koju mogu i gitom da uradim ali necu tako jer nije trajno resenje.

Uradio sam ovo i kostalo me 1.500din, neki mlad decko radi to profesinalno, bez obrade mi je uradio a obradio sam sam malo turpijom, malo brusilicom, malo dremelom i ispalo je super. Dve ruke 2k bodija crnog sa kartonskom zavetrinom, sledi vodeno smirglanje sa P1000 pa farbanje crnom bojom cetkicom, ponovo smirglanje malo p1000 a onda P2000 i poliranje tako da se sjaj boje ulije u boju ispod, i to je to. Kad sam i to resio! : ) Nestalo vode i nema je tri sata, poludio sam, a slobodan dan i ne mogu da radim bez vode, katastrofa, a mrak se blizi, vec vidim ceonu baterijsku lampu i kako to danas zavrsavam po mraku : ( I dobro je sto nisam kupio argon bocu zarad jedne felne, kad bi ja nesto na aluminijumu ponovo radio, tako da ne treba mi.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Evo kako to izgleda pre farbanja, obruseno ne bas pedantno ali to moze da vidi samo onaj ko je picajzla, i nisam hteo puno da se trudim jer felna je u pitanju i bice svakako lepo kad se ofarba kao fleka, presmirgla da se stopi boja za boju i ispolira, nece se ni videti. Ovo na slici je sad obradjeno brusilicom, osmirglano, predjen spricgit po ivici, osmirglano finijom smirglom da sidje sa boje gde ide drugi sloj boje. Nakon toga sam presao bojom cetkicom i do ponedeljka nek se dobro osusi gde cu onda da stopim boju za boju najfinijom vodenm smirglom i na kraju ispoliram i to je ekstra dobro uradjeno. Ko bi rekao da je 5cm po duzini nije bilo uopste te ivice.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Spaso si felnu, ima posla nije da nema.
Reply
Momak je uradio stvarno bez greske, poznaje se po tackastom nalivanju da je u pitanju co2 aparat, ali toliko je dobro to nalio da kad sam kuci obradio nijedna rupica se nije pojavila niti je negde zafalilo mesa, dal ima dvadesetak godina starosti a da tako dobro vari, stvarno me iznenadilo : ) I trazio samo 1500din ja mu dao 2000 i rekao mu da je to malo para za takav posao, realno i jeste malo, neki za to uzimaju min 5000, neki nece ni da rade jer nece da imaju sa tim posla i da odgovaraju za nekog, ipak su tockovi u pitanju. Kaze on meni e kaze znas ti kakve tockove meni donose, kaze bukvalno kockasti i smeje se, reko verujem ti blabla : )
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)