Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
filmovi i serije za pogledati,iz ovog ili onog razloga:
(02-09-2026, 02:56 PM)HomeMadeAudioProject Wrote: 7 je srtašan film...

Jeste. Ja danas nešto nisam ljubitelj horora iako sam kao klinac bio ... ali ovakav film u današnje vreme ja ne mogu da nađem. Kakvu atmosferu pravi sve vreme, čak i kada se ništa ne dešava.
Reply
nema to više, neisplativo, gledaš jedan film 10x... ma ajde... Smile

Skinuo The Little Drummer Girl - https://www.imdb.com/title/tt7598448/ - zbog glumice da pogledam

[Image: LkXziot.jpeg]
Reply
Trenutno teče druga sezona serije The Pitt. Prva se cela ima naći na netu, kao i 5 epizoda druge. Mislim da je pravi trenutak početi sa prvom sezonom. No ne preporučujem više od dve epizode dnevno. Serija je prilično realna i eksplicitna glede povreda koje nadolaze.

[Image: attachment.php?aid=47558]

.jpg   the pitt.jpg (Size: 83,96 KB / Downloads: 98)
Reply
(02-10-2026, 12:30 PM)Boban Wrote: nema to više, neisplativo, gledaš jedan film 10x... ma ajde... Smile

Skinuo The Little Drummer Girl - https://www.imdb.com/title/tt7598448/ - zbog glumice da pogledam

Sad me podseti na Nikitu (Peta Vilson). Bila mi devojka tamo negde 97/98-me, a da nije ni znala Big Grin

[Image: attachment.php?aid=47559]

.jpg   Nikita.jpg (Size: 743,89 KB / Downloads: 86)

(02-10-2026, 12:30 PM)Boban Wrote: nema to više, neisplativo, gledaš jedan film 10x... ma ajde... Smile

Odgledao sam po ko zna koji put Whiplash. Jbt, kao juče da je bila 2013 (Daft Punk - Random access memories) i 2014 Whiplash. Po tome pamtim taj period. Lud film. Što ga više gledam sve mi je bolji.
Reply
i ovaj mi je omiljen

[Image: yb9NaBL.jpeg]
Reply
Ne merači mlađahni Bobane : D
Reply
ne vredi, ta vatra nikako da utihne, ni jedan plamičak...

žena sa drugaricama krenula da izlazi, deca odoše na studije, a meni ostade samo takav komšiluk... teški uslovi.

nego trebali bi ove godine da finiširamo neke prijekte - snimanje, skretnice... kad se odgledaju ove lepe serije recimo...
Reply
Morao sam opet da izbindžujem. Kakva ekipa, kakva gluma...

Shogun

[Image: attachment.php?aid=47595]

.jpg   shogun.jpg (Size: 682,29 KB / Downloads: 60)
Reply
Odgledah Tvrđavu u par dana i baš me dobrano potresla.
Reply
Ja sam za Tvrđavu dobio jaku preporuku. Rečeno mi je o čemu je i nemam stomak da pogledam. Možda nekada kad mi sve u životu bude bilo potaman, pa da začinim malo svakodnevicu. U suprotnom, teško. Iz istog razloga ne mogu više da gledam ni Lepa sela lepo gore, Četvrti čovek, Rane itd.

Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug, Mrtav ladan i slične, mogu gledati uvek Smile
Reply
Odličan je novi šogun. Seća li se neko onog prvog? Ričard Čemberlen i Toširo Mifune u glavnim ulogama Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)