Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
Malocas se dotakao sa prijateljem krize godina i setio se posle razgovora ovoga, valjda me podsetilo na mladost i neprospavane noci 1982. godine

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
[Image: 8G4t1WG.jpg]

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Jevreme ima dva takva u funkciji i treceg za popravak. Uz njega i par C64 i amiga da se nadje. Amiga i c64 imaju i po flopy emulator dok speki treba da dobije neku od verzija harddiska Smile
Reply
Juce sam na pijaci nasao A500 ali nije imala napajanje... 1200 dinara... da je bila AGA uzeo bi je...

AGA mi je zelja iz mladosti... imao sam A500 sa prosirenjem memorije ali A1200 nikada. Ali nacicu je na pijaci sigurno... samo je pitanje "trenutka"... Smile
Reply
kad sledeci put nadjes A500 za takve novce posalji meni Smile trebace koja za delove ....
Imao sam A1200 cak sam koristio i dve turbo kartice u njoj jedna mtec viper 030 na 42MHz i kasnije blizarda PowerPC 603/160MHz + mc 040/25 i prodam to u nekom trenutku ludila.....
Reply
E jbg... videcu sutra, ne verujem da je prodao...

https://images.app.goo.gl/yzDRVGymicQvqorQ7

Ovakva, limited edition... potvrdi samo ako hoces da je uzmem sutra...

A1200 se ne prodaje... to kad se jesnom uzme cuva se... Smile
Reply
Moze uzimaj ako je jos dobavljivo posle se dogovaramo za ostalo
Reply
Reply
Ima neko adresu u Bgd gdje bih mogao uraditi par filmova za PCB?
Pozzz
Reply
Tražim bateriju za HP računar. Ima li toga negde u Srbiji, a da je cena ok.

Jako se teško nalazi i po netu, i neće da je šalju kod nas.
Reply
Branko, nisi razmišljao o tome da ti "spakuju" nove baterije u to tvoje kućište? Zavisi i od toga, šta smatraš ok cenom?

Cicos, obično u štamparijama momci rade filmove...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
Telit.co.rs
Imaš tamo kontakt telefone.
Dobar čovek za razgovor Sava (Savić).
Make no mistake between my personality and my attitude.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.

塞爾維亞文
Reply
Branko, samo nemoj iz kine da narucujes, meni je trajala oko pola godine i zveknula... mozda je bolje zameniti celije u tvojoj nego kupovati zamensku a da nije original...
Reply
(10-02-2019, 11:33 PM)pakonja Wrote: Branko, samo nemoj iz kine da narucujes, meni je trajala oko pola godine i zveknula... mozda je bolje zameniti celije u tvojoj nego kupovati zamensku a da nije original...

Meni je kineska izdržala godinu i malo jače, ali sam i ja delimično kriv, nisam koristio laptop par meseci i ispraznila se skroz. Nakon toga nije joj bilo povratka, možda ću da je otvorim da vidim kakve su pojedinačne baterije.

A originalna je još u radnom stanju posle 5-6 godina, samo joj je kapacitet oko 40% početnog. ASUS K53S je model.
Reply
Branko, kontaktiraj i Nepo System. Ne znam kakve su im cene, ali ne košta ništa da se proveri...
Reply
Krepala je elektronika. Kupio bih ja i iz Kine ali nema. Ustvari ima uz prevoz od 100$.
Baterije za neki drugi računar iz Kine su trajale sigurno 2 godine.
Inače BCgroup, gde je i kupljena mašina traži 16.000 plus 2.000 za ugradnju!
Reply
Na sajtu

http://www.svebaterije.net/proizvod-info...6-baterija

uskoro će imati tu bateriju navodno za 4000 RSD. Tu kažu da je to HP JC03, ali spominju nešto i HP JC04, pa ne bi bilo loše ih kontaktirati. Možda je to kompatibilno, možda ne, u svakom slučaju ih treba nazvati da vidiš kad će ih imati....
Reply
Hvala svima, baterija stiže za desetak dana sa domaćeg tržišta.
Reply
(10-03-2019, 03:06 PM)branko tod Wrote: Hvala svima, baterija stiže za desetak dana sa domaćeg tržišta.

Kod ovih u Belvilu sam uzimao za rođaka bateriju, isto neki Asus beše. Trajala je nešto manje od dve godine, a kapacitet je bio u startu oko 70% originala.
Reply
Sve te baterije koje se pojavljuju na domaćem tržištu
ispadaju kod istog proizvođača kao i one na ebay.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 36 Guest(s)