Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
(06-29-2019, 01:37 PM)veselinovic Wrote:
(06-29-2019, 01:08 AM)Vlada021 Wrote: ....imam negde onu plavu foliju fotoosetljivu samo da se skontam jel pozitiv ili negativ, a filmove mogu ovde odradii negde za kopiranje.....

Ta folija je fotonegativ.
E sad, tebi treba da ostane prazno gdje nema slova, pa onda ....
Da ne duzim, kad zelis natpise ( sa tom negativ folijom) odstampas normalna slova.
Kad radis PCB treba da invertujes crno/bijelo- meni najlakse u korelu.
Odstampas na pausu ili na pvc foliji za grafoskope.
Kad nastampas malo naparis acetonom i to je skoro u rangu foto filma.
I ja mislim da sam tako pazario, ista kao što ovaj lik ima na youtube-u.... Stoji već 2 godine u crnoj kesi u rolni....
Devojka me vara sa rođenim mužem!
Reply
Original Apollo 11 Guidance Computer (AGC) source code for the command and lunar modules: https://github.com/chrislgarry/Apollo-11 Smile
“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.” - Dalai Lama XIV
Reply
Решетка на прозору

Reply
^ poceo neko da skida semu ,koje su trandze?
Reply
A Ukrainian group has been broadcasting signals on a Russian frequency, sending them signals that show up as the Ukraine coat of arms and ...: https://twitter.com/Jake_Hanrahan/status...9748559873
“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.” - Dalai Lama XIV
Reply
Hahah... odlicno... Smile
Reply
[Image: 1492423299_051.jpg]
Reply
(07-18-2019, 07:00 AM)branko tod Wrote: [Image: 1492423299_051.jpg]

A deljenje sa nulom!?
Reply
Pošto prvo rešavamo račun u zagradama, onda množenje sa nulom daje jednačinu nula jednako nula...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
ne moze tako da se racuna. 4x0 je isto sto i 0+0+0+0 znaci da ne sabiramo nista prema tome ne moze da se izjednacava
Reply
Dokon pop i jariće krsti Big Grin
Pun FB takvih i sličnih gluposti Smile
Make no mistake between my personality and my attitude.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.

塞爾維亞文
Reply
Peti  red je sporan.
"Puta nula" je u ovom slucaju operator koji bilo koju vrednost realnog broja vraca na nulu. Dakle, pogresno je izjednaciti dva bilo koja broja medjusobno.
Reply
(07-18-2019, 08:20 AM)ZASto Wrote: Dokon pop i jariće krsti Big Grin
Pun FB takvih i sličnih gluposti Smile

Nemoj tako, pa zar ne vidiš sa čijeg je domena skinuto Smile
Reply
A i baćuške to pokupile od negde Big Grin
Make no mistake between my personality and my attitude.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.

塞爾維亞文
Reply
A ja sam mislio da je Ruska osnovna škola malo bolja od naše. 136
Reply
Merni rezultati najnovijeg pojačavača snage koji je konstruisao Bruno Putzeys, i koji će se preko njegove nove firme prodavati kao modul:
https://www.audiosciencereview.com/forum...fier.7984/
Retko je u ovoj klasi videti poj. snage koji je po linearnosti bolji od svog linijskog ulaznog stepena, a i od većine linijskih pretpojačavača Smile .

Pogledajte i rang listu pojačavača snage ispitanih na tom forumu: po linearnosti, na vrhu je jedan analogni, zatim tri D-klase, jedan kompozitni sa LM3886, pa opet D-klasa.

Pozdrav
Reply
Naježio sam se.
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Reply
NAD (New Acoustic Dimension) je pocetkom 5-og meseca potpisao ugovor sa Purifi Audio (B.Putzeys-P.Lyngdorf-L.Risbo) a od manjih proizvodjaca module na test su dobili Nord Acoustic u GB i Mivera Audio u USA. Ja se javljao al' nema odgovora. Sta cu kad sam sitna riba. Dobar je meni i IcePower sa modulom od 1200W Smile
Reply
"jedan kompozitni sa LM3886"

taj neurochrome 286 je po opisu, ako ne isti a onda prvi rodjak od Bate MM

Nego, da li netko zna kako i odakle je najbolje izvuci digitalni izlaz na AV receiveru?
Reply
Cao narode, nije me bas dugo bilo.
imam jedan problem: instalirao sam Npcap i pojavio se problem sa wifi-em, naime u device statusu mi pise *This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31)* e sad probao sam i da izbrisem Npcap al opet isto. ako je neko imao slicnih problema molio bih za pomoc
pozz
Simetricnost je odlika lepote!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 21 Guest(s)