08-31-2014, 09:29 AM
Još jedan vikend, još jedna klinačka TUC-TUC žurka u komšiluku.
Srećom ne baš u neposrednoj blizini.
Štagod da svira, jeca u najstrašnijim klipinzima i ostalim mukama.
Dešavaju se povremene pauze.
Jutros u prodavnici savata me klinac i počne da me davi pričom da pojačalo ima neku zaštitu koja se, eto, bez neke veze i potrebe povremeno aktivira. Otud i pauze. Naravno da hoće da se ista ukloni.
Vratim mu pričom da to u principu i može al rizikuje izgaranje ampa i zvučnika. Kao, paziće (čuo sam kako) pa će mi do sledećeg vikenda doneti tog mučenika.
Ne pada mi na pamet da izbacujem zaštitu. U momentu kad se ista aktivira hoću da uključim neku komponentu koja u sebi ima najviše duše, nebitno beličaste ili plavičaste (može i žućkaste) boje. Smrad je poželjan u neograničenim količinama.
Može i više njih, paralelno ili serijski, nebitno.
Srećom ne baš u neposrednoj blizini.
Štagod da svira, jeca u najstrašnijim klipinzima i ostalim mukama.
Dešavaju se povremene pauze.
Jutros u prodavnici savata me klinac i počne da me davi pričom da pojačalo ima neku zaštitu koja se, eto, bez neke veze i potrebe povremeno aktivira. Otud i pauze. Naravno da hoće da se ista ukloni.
Vratim mu pričom da to u principu i može al rizikuje izgaranje ampa i zvučnika. Kao, paziće (čuo sam kako) pa će mi do sledećeg vikenda doneti tog mučenika.
Ne pada mi na pamet da izbacujem zaštitu. U momentu kad se ista aktivira hoću da uključim neku komponentu koja u sebi ima najviše duše, nebitno beličaste ili plavičaste (može i žućkaste) boje. Smrad je poželjan u neograničenim količinama.
Može i više njih, paralelno ili serijski, nebitno.
I can't be sorry, if I ain't always a saint
Like to be a nice guy, but don't blame me if I ain't
Like to be a nice guy, but don't blame me if I ain't