Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bato MM-Amp (LM-most by macolakg)
#21
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="HomeMadeAudioProject" data-cid="1014" data-time="1364679306">Uvijek može bolje druže,još nisam probao sa foto-postupkom iako me svi koji su probali nagovaraju. Samo da pokupujem hemiju i prigušnicu biće i toga. Poslužiće! Smile</blockquote>
Moze to vrhunski ispasti foto postupkom, posebno ako se odstampa pravi film na foliji i na stampacu za to.
Dobiju se precizne i ostre ivice i mogu se koristiti bas tanki vodovi na mestima gde je nuzno.

Imamo u KG lika koji radi male serije foto postupkom, koga svi zovemo Aca pcb. Sjajno to covek radi, i nekom volsebnom metodom tako dobro iskalajise vodove, da to vise lici na galvanizaciju :-)
Reply
#22
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Macola" data-cid="1025" data-time="1364739922">Moze to vrhunski ispasti foto postupkom, posebno ako se odstampa pravi film na foliji i na stampacu za to.
Dobiju se precizne i ostre ivice i mogu se koristiti bas tanki vodovi na mestima gde je nuzno.</blockquote>
Mali off,

Em sto je bolje em sto je brze i lakse. Plocka je spremna za ojedanje posle cela 3 minuta!. (sa razvijanjem!)
Radio sam skoro sa tim folijama i rezultati perfektni. Neki kazu da je cak vazno obratiti pacnju koja strana ide direktno do plocice zbog debljine tonera valjda isl. da bi ivice bile ostrije... Ja sam spojio 2 folije jednu na drugu da ne bi mnogo razmisljao hoce li biti previse osvetljena plocka ili nece... i sve je ispalo stvarno odlicno.
Reply
#23
He he AcaPCB, za sad mi je on pravio sve plocice i sve su vrhunske, a tek kalaisanje ko bombona. I nije skup u opste, mislim da mu je ispod 5e po decimetru cena za izradu plocica sa sve busenjem naravno. Jedino sto ne pravi dvostrane, bar kada sam ga ja pitao pre neku godinu.

Macola, znas li Ravlica iz Prizme?
Reply
#24
Ako čovjek dobro radi,stavite ga u http://forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=361 ,zaposlimo ljude koji dobro rade svoj posao!
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
#25
Morace prvo da se pita covek da li je raspolozen za slanje plocica postom jer koliko sam ja upoznat, njegov radni dan ima pauzu od 15.00 do 19.00 jer tada spava i ne voli da ga bilo ko uznemirava. Toliko od mene, ako Macola ima da doda nesto neka doda.

U svakom slucaju, ako neko hoce plocice evo ja cu da budem posrednik bez ikakave zarade u slucaju da Aca ne zeli da se zeza sa slanjem.
Reply
#26
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="BeliNinja" data-cid="1031" data-time="1364759467">Morace prvo da se pita covek da li je raspolozen za slanje plocica postom jer koliko sam ja upoznat, njegov radni dan ima pauzu od 15.00 do 19.00 jer tada spava i ne voli da ga bilo ko uznemirava. Toliko od mene, ako Macola ima da doda nesto neka doda.

U svakom slucaju, ako neko hoce plocice evo ja cu da budem posrednik bez ikakave zarade u slucaju da Aca ne zeli da se zeza sa slanjem.</blockquote>


IdeaSmile
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
#27
Pozz majstori! Uuu da ne odemo u off.... Smile I ako odemo ''HMAP'' ce to srediti!
Ja poznajem jednog izuzetnog majstora za PCB. Covek ih radi jedno 30 godina, i danas dan mislim da mu nema ravnog u Srbiji. Jednostrane, dvostrane, smd sve je maksimalno profesionalno.
Meni je radio dosta raznih ploca, i sve su vrhunski odradjene. Sve radi sito stampom, Zastitu radi kalajem, srebrom i zlatom ako treba! Smile Full stampa i zastita u vise boja. Zove se Milovan Kovacevic, zivi i radi u Banji Koviljaci kod Loznice!
Inace u B.Koviljaci ima dosta dobrih elektronicara i audio frikova Smile sve stara skola!
Takodje jedan od ovlastenih servisera Dynakord-a, EV, RCF-a itd, inace doktor za premotavanje zvucnika. On kad sredi i namota zvucnik, nema razlike. Meni je dosta zvucnika popravljao, premotavao sa 8 oma na 4 itd. Spulne na visokotoncima sredjuje cak mikrofone popravlja. Stvarno respekt! Zove se Dragan Peric. Ima ih jos, ali da ne pisem previse! Smile
Pozz - Stojke!

Reply
#28
@Promax
E ako radi dvostrane to ce meni mozda treba tako da znas da cu te cimati kad zapne!
Reply
#29
ma nema ljutnje,samo dajte kontakt mejlove i brojeve telefona. i treba da uposlimo ljude koji znaju šta rade a ne da provjeravamo jednog po jednog dok napokon ne naletimo na već provjerene.
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
#30
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="HomeMadeAudioProject" data-cid="1032" data-time="1364760698">IdeaSmile</blockquote>

Pa nisi valjda mislio da necu da ucinim sapatniku DIYeru......... Tongue
Reply
#31
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="BeliNinja" data-cid="1037" data-time="1364762335">Pa nisi valjda mislio da necu da ucinim sapatniku DIYeru......... Tongue</blockquote>

Respect,poštovanje,duboki naklon... Smile takve ljude tražimo!
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
#32
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="BeliNinja" data-cid="1028" data-time="1364746566">He he AcaPCB, za sad mi je on pravio sve plocice i sve su vrhunske, a tek kalaisanje ko bombona. I nije skup u opste, mislim da mu je ispod 5e po decimetru cena za izradu plocica sa sve busenjem naravno. Jedino sto ne pravi dvostrane, bar kada sam ga ja pitao pre neku godinu.

Macola, znas li Ravlica iz Prizme?</blockquote>
Svakako da znam Ravlica. Izvrstan elektronicar i covek. Znamo se iz decackih dana.

Aci sam upravo ja dodelio nadimak Aca-pcb. Cak ga je i on prihvatio. Mislim da mu je mail tako naslovljen :-)
Reply
#33
Polupopunjena pločica:ako budem imao volje kad srknem kafu prepakovaću večeras i kutiju u koju će sve ovo ići. macola mi reče da u svoj primjerak neće stavljati zaštitu jer ih ova LM kola imaju sama po sebi dovoljno a kako kaže veze od osnove ic-a do nožica su dovoljno tanke pa će u slučaju da sve unutrašnje zaštite omanu prije izgorjeti te veze nego kalem zvučnika. ja se još premišljam jer moraju ići dve duple kod ovog pojačala a to zauzima poprilično prostora a i komplikuje žičenje. vidjeću još.
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
#34
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="HomeMadeAudioProject" data-cid="1058" data-time="1364834774">Polupopunjena pločica:


ako budem imao volje kad srknem kafu prepakovaću večeras i kutiju u koju će sve ovo ići. macola mi reče da u svoj primjerak neće stavljati zaštitu jer ih ova LM kola imaju sama po sebi dovoljno a kako kaže veze od osnove ic-a do nožica su dovoljno tanke pa će u slučaju da sve unutrašnje zaštite omanu prije izgorjeti te veze nego kalem zvučnika. ja se još premišljam jer moraju ići dve duple kod ovog pojačala a to zauzima poprilično prostora a i komplikuje žičenje. vidjeću još.</blockquote>
Druze,

Paket je vec na putu.

Stize ti sutra pre podne oba trafoa i jedan kanal Bato u starijoj izvedbi.

Pozz
Reply
#35
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Macola" data-cid="1059" data-time="1364835280">Druze,

Paket je vec na putu.

Stize ti sutra pre podne oba trafoa i jedan kanal Bato u starijoj izvedbi.

Pozz</blockquote>

pripreme u toku,eto i ostatak stiže...ma ako večeras prepakujem kutiju sutra to može i da zapjeva! Smile
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
#36
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="HomeMadeAudioProject" data-cid="1060" data-time="1364835473">pripreme u toku,eto i ostatak stiže...ma ako večeras prepakujem kutiju sutra to može i da zapjeva! Smile</blockquote>
Radujem se pustanju u pogon :-)
Reply
#37
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Macola" data-cid="1040" data-time="1364768147">Svakako da znam Ravlica. Izvrstan elektronicar i covek. Znamo se iz decackih dana.

Aci sam upravo ja dodelio nadimak Aca-pcb. Cak ga je i on prihvatio. Mislim da mu je mail tako naslovljen :-)</blockquote>

Nisam znao da si mu kum Smile jeste mail bas tako ide.
Ravlic je pravi frik, ali steta sto on i Davinic ganjaju VF vise nego NF. Ali dobro, sta je tu je.
Reply
#38
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="BeliNinja" data-cid="1063" data-time="1364840914">Nisam znao da si mu kum Smile jeste mail bas tako ide.
Ravlic je pravi frik, ali steta sto on i Davinic ganjaju VF vise nego NF. Ali dobro, sta je tu je.</blockquote>
Ma svaka oblast je lepa za sebe. Nista nije steta.
Reply
#39
Ma steta za nas, sto nisu ovde Smile
Reply
#40
he he vi se raspisali Smile a ja malo radio:nisam završio ali jesam si pomogao za sutra,što se tiče kutije ostaje farbanje i još par bušenja. trafoi će uz lijevi rub,a zaštita ipak ulazi u sistem.
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)