Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canton Plus S
#1
Pazario par zvučničića za zvuk sa TV-a. Krš se čuju fabrički zvučnici u TV-u, a ne mogu da slušam više taj tupav ton. S druge strane, za Prvu ljubav se pravi nova drvenarija, a i kad se napravi svakako neće stajati na polici sa TV-om - ne mogu da skačem non stop da sprečavam da prstići uđu u membranu. Par slika, a merenja frekventnog odziva budu nešto kasnije. Kad me ne bude mrzelo da se gnjavim ili kad budem merio nešto drugo pa iskortistim priliku i za Kantone.

Izrada je odlična. Postoje verzije sa bakelitnom i aluminijumskom kutijom. Ovo je bakelit. Drajveri su vrlo dobrog kvaliteta izrade, kutija kompresiona - i što je najbintije meni - dolaze sa metalnom mrežicom za drajvere. Ton sa TV-a, neprepoznatljiv.

[Image: Canton_Plus_S.png] [Image: DSC_0903.jpg] [Image: DSC_0904.jpg] [Image: DSC_0905.jpg] [Image: DSC_0906.jpg] [Image: DSC_0907.jpg] [Image: DSC_0908.jpg] [Image: DSC_0910.jpg] [Image: DSC_0911.jpg] [Image: na_mestu.jpg]

Ako ima onih kojemore slične brige, topla preporuka. Ove kutijice sam platio 4800 dinara sa poštarinom. Teško da sam u tri puta skupljem rangu cene, a ovaj kvalitet mogao da dobijem samogradnjom. Ovo plus pojačalce od 20-ak vera - za 60 evra svemirski napredak zvuka sa TV-a.

Uz njih ide i vufer, bele boje. Nisam hteo da jurim to jer ne mogu da ga ćušnem u kockicu police pa ću tražiti neki drugi - beli naravno. Muzika se čuje dovoljno dobro pa će ćera imati na čemu da sluša Lakovića, Minju Subotu itd. A meni kad gledam neki film preko TV-a, ugođaj bude bolji.

Uz njih sam pazario Breeze Audio BA100 koji čekam da stigne.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)