Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
APEX FH9 umesto STK
soft start pod obavezno,u svakom slučaju kao i moćan diodni ispravljač.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
Reply
Pitanje. Mogu li za trafo kiji sam nabavio torus 1,2kw da koristim ovaj Apex-ov soft start ili preporucujete nesto drugo?

Attached Files
.pdf   APEX Soft Start.pdf (Size: 303,66 KB / Downloads: 35)
Reply
ne vidim razlog zašto ne bi moglo.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
Reply
(07-02-2022, 10:37 AM)pmiroslav81 Wrote: Pitanje. Mogu li za trafo kiji sam nabavio torus 1,2kw da koristim ovaj Apex-ov soft start ili preporucujete nesto drugo?

Triac neka je min za 16A, i pogledaj mu u DS (tog odabranog) ON_state_dissipation.
Na max snazi brzo si do 10W term disipacije na triacu (http://njsemi.com/datasheets/MAC224,A%20Series.pdf  - Figure2)
LP
Dragan
Reply
Odlicno. 
Triak sam mislio bar 25A ,ako nadjem i jaci od 40A još bolje. Hvala na odgovorima
Reply
Da ne bude da ništa ne lemim  Wink

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Jedno pitanje za drugare sa voruma.
Šta da se radi? (Černiševski)
Imam pojačalo sa dva STK 4048XI, DC 78 V, refabrišed, osveženo, prelemljeno, ali jedan STK "crko". Ovi STK iz MGa novi izdrže po desetak minuta.
Kako popraviti ovo pojačalo? ( uz minimalna ili još bolje nikakva ulaganja)
1 Nabavka originalnog STK je nemoguća misija. (Bar mi za sve ovo vreme koliko ga imam nije uspelo. Doduše i ne "ložim se nešto na STK zvuk pa i ne zapinjem)
2 Zamena STK4048 nekim APEX modulom? Kojim? Jedan kanal ili oba? (Bolje oba)
3 izbacivanje STK i ubacivanje nekih D200? 78V DC je možda previše. Ili ubacivanje ICEpower 250A sa svojim SMPS koje već imam?( Investicija 0. ostaje mi višak STK, trafo i dva hladnjaka)
4 Neko iskusniji od mene da "natera" MGjeve STK da rade i ne pregorevaju? 

Svaki suvisli predlog je dobrodošao. 115
Reply
Koliko sam uspeo da pohvatam ovde po sajtu možda NX300, ima i pločica isprobana,mislim da je dovoljno mala.
https://forum.yu3ma.net/thread-312-page-144.html
Pogledaj niže na toj stranici...
Devojka me vara sa rođenim mužem!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)