Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preporuka za Android telefon
#21
Nije mi toliki problem za eSIM može i bez njega.
Svojevremeno za neki embedded projekat smo razmišljali oko eSIM i @npejcic je komentarisao ovako:

>>> eSIM na embedded modemima su još uvek "kontraverzne", pričali smo sa glavnim čovekom Quectel-a za Balkan, Tomaž Reharom sredinom 2022. god, i iskustva su veoma nestabilna. Za sada zaobilaziti eSIM.
Reply
#22
Kod njih je sve kontroverzno i nestabilno. Big Grin
Reply
#23
Ja koristim ovo već treću godinu. Nisam primetio da baterija traje kraće sve ovo vreme. Za sada je telefon koji najduže koristim i sa kojim nisam ima nikakvih problema i ima sve što mi treba. https://www.catphones.com/en-ca/cat-s61-smartphone/
Devojka me vara sa rođenim mužem!
Reply
#24
Hmm ovo bi moglo da bude dobra stvar kao dodatak android telefonu https://www.flir.com/products/flir-one-g...=solutions
Reply
#25
Stigao ThinkPhone.

Utisci posle pola dana korišćenja su pozitivni, osnovne funkcije uglavnom rade : )

Taj ThinkPhone je nekako konceptualno vlo sličan kao predhodni Nokia 6.1, mehanički i OS, 95% stvari je tu nenako isto, sličnih su gabarita i težine.

Ono što mi se svidelo je migracija sa jednog na drugi telefon, kod prvog pokretanja ponudjena je opscija da se preko USB-C <-> USB-C kabla iskopiraju svi podaci i nalozi i podešavanja sa starog na novi i to je trajalo cca 5 minuta ukupno cela procedura i nakon toga je praktično telefon postao potpuno operativan, sa svim kontaktima i ostalim stvarima.

Kameru nisam specifično testirao ali se odmah vidi da je drastično bolja nego kod starijeg predhodnika, ima odličan makro i to mi je za početak fina opcija.

Sve ostalo je manje-više klasika samo je malo sve tehnički unapredjeno i ispeglano, dobar ekran sa finim odzivom, CPU je primetno brži, zvučnici onako nisu loši, nema više 3.5mm bananice ...

U kompletu se dobije USB-C GaN adapter, taman za još jedno TPA Class-D pojačalo na 20V : )

Stigla je i originalna plastična zaštitna maska za zadnji deo telefona, vrlo fino izradjena i utegnuta da perfektno pasuje na telefon.

Napokon ima i Wirles Charging tako da ne moram više ovaj mučeni USB-C da stavljam i skidam, predhodna Nokia je samo sa tim imala problem jer je skidano/vadjeno ko zna koliko puta, mora da se u nekom trenutku raspadne, divio sam se tom kenektoru koji je mogao toliko puta da se skine/vrati i da radi ... Smile

Eto to bi bili prvi utisci ...
Reply
#26
Da te što bolje/duže služi Smile
Reply
#27
ako je to ovaj:

https://youtu.be/Z6CbPuQ__y8?si=yPMONRKtLpFqObvn

to je stvarno jak telefon,neka te dugo i dobro služi! drugaru koji krši mobilne telefone sam preporučio "otpornu" Motorolu pre tri godine,i dan danas ga služi kao prvog dana.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
Reply
#28
Hvala svima na pomoći!
Pomogli ste mi da naprvim nadam se dobar izbor.

Ovde ima još jedna recenzija:

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)