slika jeste mutna ali je nauka jasna
[attachment=4219:2013-10-02-714.jpg]
Sve i svašta
|
10-02-2013, 05:51 PM
slika jeste mutna ali je nauka jasna [attachment=4219:2013-10-02-714.jpg]
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
10-02-2013, 06:43 PM
[quote name="HomeMadeAudioProject" post="10124" timestamp="1380732695"]<br><br>
slika jeste mutna ali je nauka jasna <br><br> [url="<a data-ipb='nomediaparse' href='http://forum.diyaudioproject.eu/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=4219%22%5D2013-10-02-714.jpg'>http://forum.diyaudioproject.eu/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=4219"]2013-10-02-714.jpg</a>[/url][/quote] brzo ti je dosla knjiga
10-02-2013, 06:52 PM
jeste,to je zbog truda izdavaca koji je nasao dostavljaca za najkraci rok,a i oni su trpjeli cak i dostavu. u prvih pet strana razbih maglu oko znacenja kracenica kao sto su ZVS,ZCS i PWM. nakon toga pocinje sa direktnim buck dc-dc pretvaracima i za sad je skroz pitka i jasna za citanje. heh,vec "kritikujem" a kako i ne bi kad sam vec na gore pomenutoj petoj strani!
10-06-2013, 06:08 PM
Sede Mujo i Haso na obali, pecaju i pijuckaju pivo.
10-08-2013, 07:23 PM
[attachment=4307:vino ili....jpg]
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.youtube.com/watch?v=uAnFG040PzA'>http://www.youtube.com/watch?v=uAnFG040PzA</a></p>
<p> </p>
10-09-2013, 07:45 PM
10-09-2013, 08:58 PM
<p>ORO... </p>
Ajd H20, ajd kip Slobode, ajd Sfinga, ajd i ORO to nekako moze da "prodje" ali brate mili ako ne zna da pomnozi dva jednocifrena broja i da izracuna procenat kako li ce samo da tezgari ... "Slusaj cero, evo ti 25% od avansa koji sam ti dao na akontaciju od 50% pa posle svirke ti dam umnozak razlike ..." Neresiv rebus, moz' da ispadne da i ona "dodje meni" ...
10-09-2013, 09:49 PM
<p>I to ne samo ona nego i njena drugarica!</p>
<p> </p> <p>Sve je vise danas onih koji su do para dosli "na neki nacin" pa napumpali nesto, kupili auto ili kucu/stan nesto cime bi se pokazali pred drugima a to sto nemaju u glavi nikom nista...</p>
10-10-2013, 09:45 AM
<p>'oću i ja u starlete, dovoljno ne znam :LMAO: :LMAO: :LMAO:</p>
"Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti" - Grunf
šaner Ekskluzivni distributer robe koja je ispala iz kamiona u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj... Buržuj Onaj koji je toliko pun keša da ne mora da liže poklopac od Eurokrema. stereo je kad ti istovremeno "drže predavanje" žena i keva. Visibaba Baba koja ti bleji nad glavom u autobusu dok sediš i udarcima sis..a u glavu daje ti na znanje da hoće da sedne. Mocart Svestrana ličnost.. Jebem li ga Upotrebljava se za: slepac osoba, najcesce muskog pola, koja se odlikuje veoma slabom finansijskom konstrukcijom. Dođem ti Dužničko-poverilački odnos na kojem počiva srpska privreda. Ikonostas Mesto gde stoje ikone. Na srpskom desktop. Nema roaming Auto koji ne sme preko granice. Hajde poljubi tetu pa će ti teta dati čokoladu Ovom rečenicom roditelji uče svoju decu da nema ništa loše u tome da pokazujemo ljubav koju ne osećamo ako iz toga mozemo izvući neku materijalnu korist.Prvi korak ka prostituciji. kako znaš da si Srbin? Popnes se na Ajfelovu kulu,i ako je prva stvar koja ti padne na pamet da pljunes sa vrha - onda si sigurno Srbin! Organska hrana Džigerica, škembići, beli bubrezi, pohovani mozak, crevca na žaru i ostali kafanski gurmanluci. Nimfomanka Vazda joj neki k...c fali. U tuđoj ruci samo jedna stvar raste Narodna mudrost koja objašnjava zbog čega je u Srbiji veći broj slamarica nego štednih knjižica. Sud Posle kafane, mesto najmasovnijeg okupljanja komšija i rodbine. Prva linija odbrane Kad na nekoj proslavi pojedes svo meze u nadi da će ti to pomoći da se ne napiješ Pala na samofinansiranje Sponzoruša nakon raskida sa dečkom. Pravo luđeg Osnovno saobraćajno pravilo na kružnim tokovima u našim krajevima. Sve sem ćumura Odgovor jako alavog halapljivca na pitanje radnika u ćevabdžinici "A šta ćemo od priloga u punjenu?" Novobeogradski čoček Uđeš u kuhinju, upališ svetlo i pokušaš da zgaziš sve bube. Nikotinski šok Ustaneš ujutru, skuvaš kafu, otvoriš paklu i shvatiš da ti je neko popušio poslednje dve cigarete. Pop Čovek čija je profesija da živi od tuđe slave. Radna temperatura Temperatura sa kojom 'oćeš-nećeš moraš sutra na posao. Bife Suviše otmen da bi bio kafana, a nedovoljno fensi da bi bio caffe. Srpski feng šui Kombinovanje nameštaja tako da se ne vidi gde je zid otpao i vlaga povukla. Oval Osnovna merna jedinica za krkanluk. Nešto nisam u formi...kod trećeg ovala, k'o da mi se usta zavezaše..! Igrati pod pritiskom Doći na svadbu, pojesti 9 sarmi i 2 ovala pečenja, popiti dve litre crnog, a kad pritisak ode na 200 ustati i odigrati kolo da se sve slegne. [attachment=4324:ATT00001.jpg]
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
10-10-2013, 11:21 AM
<p>Znaci i skocko je dosao na red... :ermm:</p>
10-10-2013, 01:14 PM
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="euronymus" data-cid="10372" data-time="1381394732">
<div> <p>'oću i ja u starlete, dovoljno ne znam :LMAO: :LMAO: :LMAO:</p> </div> </blockquote> <p> </p> <p>E, a kad sam te ja predlagao niko nije reagovao.... :He He:</p>
10-10-2013, 08:20 PM
(This post was last modified: 10-11-2013, 06:30 PM by HomeMadeAudioProject.)
zaje&ali se ovi u pošti... poručim od čovjeka dva para ovih [attachment=4329:2013-10-10-718.jpg] HITAČI 2SK1058/2SJ162 a oni mi ubacili još i sve ovo ostalo: [attachment=4330:2013-10-10-719.jpg] naročito me impresioniralo što su znali da nemam burgije 0,8mm i 0,5mm pa i njih upakovali po jedno tridesetak komada... hvala ime51,veliko veliko hvala!
10-10-2013, 09:08 PM
Ekstra! Meni prošli put upakovili 300 zenerica....
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
10-10-2013, 09:19 PM
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="HomeMadeAudioProject" data-cid="10398" data-time="1381432852">
<div> <p>.. poručim od čovjeka dva para ovih HITAČI 2SK1058/2SJ163 ...</p> </div> </blockquote> <p> </p> <p>Gde si ih naručio?</p> <p>Kolika je verovatnoća da su originali?</p> <p>Cena?</p> |
« Next Oldest | Next Newest »
|