Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
Da li je mozda neko vidjao ovakve posude da ima negde da se kupe, moze i metalna?
https://www.kupujemprodajem.com/Plasticn...-oglas.htm

ovaj iz oglasa se ne javlja na tel a ni na poruke...
Reply
Ima ih po vojnim otpadima bilo toga u Paracinu kolko volis no mene tamo nije to interesovalo  Big Grin

Inace dobijes je dzaba samo mi javis kada da e ponesem znas gde  Tongue

Jedino sto sam ja busio poklopac za vazdusni ventil sluzila mi ko gasna komora za mini kompresor dok nisam naso vecu bocu .

Valda ti to nije prepreka za to za sta ti treba ?
Reply
Imam ja od M75 ako ti završava posao.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/c...renade.JPG
Dobiješ je po istoj ceni po kojoj ti nudi i Dactronic. Big Grin
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Reply
http://www.kupujemprodajem.com/Plasticna...-oglas.htm
Reply
Blagodarim Dackotronic ali mi treba vise komada da nesto pokusam... cucemo se u svakom slucaju

Fala i tebi TDA, mogu ti dam jednu skolsku da ispunis tu tvoju, da ne zvrjjjii prazna...

@Beli, pa tog prodavca i pokusavam kontaktirati ali ne odgovara nikako...

Jos jednom hvala.
Reply
Vise komada ? nisam planirao uskoro prema Paracinu ali .... ako me put nanese na tu stranu svraticu do v odpada , ako ih ima punim kesu  Cool
Reply
Hvala, treba mi minimum 4 komada...
Ako ne iskopam negde u medjuvremenu... ti si mi poslednja nada, uteha i spas...

Ps
e da
sto bi rekli ovi mladji, nikad vam ovo necu zapamtiti....
Reply
(07-10-2017, 09:25 PM)Аритон Wrote: Blagodarim Dackotronic ali mi treba vise komada da nesto pokusam... cucemo se u svakom slucaju

Fala i tebi TDA, mogu ti dam jednu skolsku da ispunis tu tvoju, da ne zvrjjjii prazna...

@Beli, pa tog prodavca i pokusavam kontaktirati ali ne odgovara nikako...  

Jos jednom hvala.

Možda nije prazna... Big Grin
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Reply
(07-10-2017, 09:25 PM)Аритон Wrote: @Beli, pa tog prodavca i pokusavam kontaktirati ali ne odgovara nikako...  

Jos jednom hvala.

E pa jbg, znas kakvi su ti kragujevcani pun ih je forum Tongue
Reply
Trenutno u Kragujevcu u naselju Bubanj iamo pokusaj samoubistva.

http://ritamgrada.rs/kragujevac/vesti/tr...ri-u-toku/
Reply
...nisamjamajkemi...

nego sta se desava sa fiatom, hoce se izboriti radnici sa svojim rukovodecim olosem?

c,c,c... crni Tda...
Reply
Ma jos su u strajku. Bolje da nista ne pisaem o tome.........
Reply
meni nije jasan nas narod, za koji moj cute i trpe dok ih jasu... i too traje i traaje i traaajjjjje....
Reply
Zato sto su svi dotle dosli preko neke veze ili partije. Ja sam 10000000 puta rekao da sve dok se svi bave politikom i dok svi muljaju tako ce nam i biti.
Pa ne moze bre dete da se rodi a da nemas neku vezu u porodilistu i da ne das nekom pare.

Ako se neko zaposli preko politicke veze ne moze posle istitaj da pljuj po njima.....

Prosto je to.
Reply
(07-10-2017, 06:30 PM)TDA Wrote: Imam ja od M75 ako ti završava posao.

Meni treba to iz kutije, kutiju zadrži. Završiće posao Smile

Kutija ima na Kupindu po 99 din.
Reply
Paaa cika Branko, probaj da je kupis na kupindu tj 4 komada, cik ako smes.... to je isti cika sa k.prodajem....

@Beli, ja sam i mislio na ove nestranacke, ljudi bezVeza i vezica, zasto cute a u velikoj su vecini... ma dzabe se nerviram...
Inace isto dumam kao i ti....

Ps
sad ce Aca da nas kritikuje da se manemo toga....
Reply
(07-11-2017, 06:30 PM)Аритон Wrote: Paaa cika Branko, probaj da je kupis na kupindu tj 4 komada, cik ako smes.... to je isti cika sa k.prodajem....

@Beli, ja sam i mislio na ove nestranacke, ljudi bezVeza i vezica,  zasto cute a u velikoj su vecini... ma dzabe se  nerviram...

Ja kupio nekoliko kutija od nekih upaljača za minobacače. Evo je jedna sa mnom na moru.
Vodonepropusna sto posto, za sitniš super.

A o politici i sr....ma u državi bi mogli 10000 strana, zato nemojte o tome.
Reply
Te kutijice su dobre i za ulja i masti, uljne pare, prilicno visoku temperaturu trpe... ja probao jednu pola sata na 120 stepeni i nista, mrdnula nije...
Reply
(07-11-2017, 06:30 PM)Аритон Wrote: Paaa cika Branko, probaj da je kupis na kupindu tj 4 komada, cik ako smes.... to je isti cika sa k.prodajem....

@Beli, ja sam i mislio na ove nestranacke, ljudi bezVeza i vezica, zasto cute a u velikoj su vecini... ma dzabe se nerviram...

Ps
sad ce Aca da nas kritikuje da se manemo toga....

neće Aca da kritikuje nikog zato što razmišlja svojom glavom a pri tom nikog sa foruma i šire ne vređa. i on ima sličnih, istih a i drugačijih razmišljanja, neke napiše-neke kaže a na sva voli da čuje i drugo-treće-četvrto mišljenje pa da ponovo razmisli. samo bez da se vređamo,i sve je ok.
.
inače slažem se potpuno sa ali doslovno svim u nekoliko prethodno napisanih postova navedenim.
tako da... Smile saslušajte druge ali budite neposlušni i razmišljate svojom glavom,samo tako možemo stajati iza onog što smo napisali. Wink
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Reply
Ma ja i ne volim te teme da se dohvatam. Dzabe se nerviram.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 21 Guest(s)