05-12-2016, 07:30 AM (This post was last modified: 05-12-2016, 07:38 AM by mikikg.)
Uh, Proxxon, to je odlican alat za pristojnu cenu.
Ja merkam duze vreme njihove mini strugove i glodalice
Mada nista manje primamljiva nije ni njihova trakasta testera!
Dobro je sto imaju zvanicnog predstavnika kod nas i moze da se nabavi sav potrosni materijal i pribor za njihove masine.
05-12-2016, 08:22 AM (This post was last modified: 05-12-2016, 08:23 AM by emiSAr.)
(05-11-2016, 08:58 AM)branko Wrote: Meni stigla mala polirka Proxon. Predivna je.
Da Bog da ti polirao nesto Au sto si iskopao u avliji a ne te Mauzerove muzejske primjerke.-
i neka te zdravlje bolje sluzi od tog Proxxonovog primjerka.-
05-12-2016, 08:28 AM (This post was last modified: 05-12-2016, 08:32 AM by Bocko.)
Drugari, da vas dooobro posluže prinove, a i ja se malko ponovio, nije baš SAAB, no je dobar, i tek se upoznajemo
Otvoren sam za predloge o zaštiti imovine...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
(05-12-2016, 08:28 AM)Bocko Wrote: Drugari, da vas dooobro posluže prinove, a i ja se malko ponovio, nije baš SAAB, no je dobar, i tek se upoznajemo
Otvoren sam za predloge o zaštiti imovine...
Jaro, ne valja - nije moj! Dobro ga "svezi" da ne bega!
Doduse, moj majstor radi samo Opel!
@Bocko, neka je sa srećom i da te dobro služi.
Sad imaš veliki gepek za sav potreban frigo alat da strpaš u njega.
A za zaštitu pragova što je TDA spomenuo bitumen, ona farba što se crtaju bijele linije po cesti je dobra za to ako se može preko nekog nabaviti, a ima i neka Wurth-ova zaštita (mislim da imam j ednu bocu kod sebe) je isto vrhunska zaštita baš za to namjenjena.