04-02-2015, 09:13 PM
Hahahaha!
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Upravo stiglo
|
04-02-2015, 09:13 PM
Hahahaha!
04-07-2015, 08:37 PM
04-07-2015, 08:41 PM
ho hooo dva ili četiri valjka? ima li opruge ili su valjci fiksni? sekretarica napokon pala? popustila joj koncentracija?
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
04-07-2015, 08:59 PM
Cemu ovo sluzi? Ili je za neki mod za PCB stancanje Sta god da je u zdravlju da te sluzi
Ma to receiver 500W, dobra snaga, ako ne radi makar trafo, elektroliti i hladnjak da se iskoristi …
Ne znam samo koji su izlazni tranzistori ?
04-07-2015, 09:11 PM
04-07-2015, 09:14 PM
Ovo je laminator, sluzi umjesto pegle za izradu Pbc , toner transfer neka je sretan Tda.
Al se Miki ispalio...
@HMAP Nisam ga još otvarao. Jedino što znam da rade grejači i motrr i da se oko valjka namotao papir.... Poklon od ortaka... Drugu kombinaciju još uvek čuvam za tebe...
04-07-2015, 09:20 PM
04-07-2015, 09:31 PM
Mislim da se mikikg zezao jer sam ja pitao cemu ovo sluzi
@samuki ozzzzbbbbiiiiillljjjnnnoooo0o0o0o0o?!? 27 minutes ago "Ili je za neki mod za PCB stancanje "
hehe, jel stvarno mislite da ne znam sta je laminator a sta receiver
Gde su mladi tu je i sala … ovo 500W mi bila dobra fora A i stvarno ovako na thumbnail izgleda kao neki Audio uredjaj, ono desno volume dugme
04-07-2015, 09:49 PM
04-07-2015, 09:53 PM
Ja tamo kad ono medjutim Znao sam da se zezas Ma znam i ja sta je laminator ali ja sam koristio onaj jeftini za kese ili sta vec ali nije dugo izdrzao ispustio svoju plemenitu dusu Ovaj je najverovatnije za fotografije tj za lepljenje onih menija u kaficima sa cenama aka plastificiranje Ja napravio tajmer za foto postupak jos pre htista nasao skener raskupusao ga cak mislim da imam i 2 UV neonke ali nikako da predjem na tu metodu pravljenja PCB-a. Volim kevinu peglu i to ti je
Juče dobih mnogo lepih poklima od Mikija...
Raspberry Pi http://forum.yu3ma.net/showthread.php?tid=789&pid=40659#pid40659 Maple mini Mala ali mnogo zgodna spravica. Već imam ideju za nju... Polupopunjena Sigma.. Ko da je znao sa sam dobio 4 para 2SJ162/2SK1058 od Vlade021... Navigaciju sa Windows PE OS koja može da koristi i kao LCD za Raspberry Pi... Neki mnogo fini kondovi... Neka militarija za Sparta amp Nešto za šta moram da se obratim Bori... I neki deo iz podmornice.... Aaaaa!!! Nikada neću završiti sve projekte.... Hvala ti Miki još jednom!
Hehe … Nema na cemu, nemoj ja sad da vadim sta si ti meni poslao, nebi moglo da stane na ekran …
Za Maple mini, oni pin header sto su tu bili, to "baci", nadji neke bolje pozlacene. Ampermetre, otvori lagano i malo ih ocisti. Bitno da su ispravni samo ih malo "uglancaj". Deo "iz podmornice" sam ti poslao za skidanje delova …
04-09-2015, 09:47 PM
bravo! pa polagano i bez žurbe...
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
04-09-2015, 10:55 PM
To iz podmornice je automatski aktivator kazanceta u podmornickom WC-u. Frka je kad to tamo ne radi tacno!
04-09-2015, 11:03 PM
Hahaha!
Može biti...
Hehe, bio sam u obilazku jedne podmornice (SSG-577), ali taj deo nije odatle … Za malo me nisu izbacili, 5 puta su me opominjali da ne pipam nista (stvarno!), ali kako kad "volim" … Bio sam ko Tasko Nacic u "Ko to tamo peva" … "Samo sam pipnuo" …
Na srecu (valjda) su izbacili svo nuklearno oruzanje inace … Mada je bilo rizicno i za nosac aviona da im ne potopim, ali na kraju je ipak bilo sve OK http://en.wikipedia.org/wiki/Intrepid_Se...ace_Museum |
« Next Oldest | Next Newest »
|