02-16-2015, 07:25 PM

Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Sve i svašta
|
02-16-2015, 07:25 PM
![]()
02-16-2015, 07:50 PM
sretne doktor cigu - pa ga pita kako je:
ciga- "dobro sam drug doktor,nego nešto mi žena nije baš..." doktor- "pa dovedi je kod mene, da vidim može li se pomoći..." prođe par dana i dovede je cigo kod doktora,a ovaj kad je vidje odmah je skine,opere i skonta da gleda u božanstveno biće i ne mogne da se obuzda nego je postavi na sto i "odradi" iz sve snage,najbolje što je mogao. potrajalo to neko vrijeme,cigi se napolju u čekaonici odužilo pa odluči da proviri šta se dešava,malo poprati situaciju pa zatvori vrata. sretnu se doktor i ciga ponovo par sedmica kasnije i doktor ga zainteresovano opet upita za ženu,kako je. ciga- "uuu drug doktor - ne da ste mi pomogli nego presrečan sam - eno mi žena igra,peva,sve red u kuču,sve skuvano,oprano,deca mi veseli...ma bolje ne može da budne! nego čale mi sad nešto nije najbolje,ima par sedmica dana..." doktor- "pa dovedi ga kod mene,možda mu mogu pomo..." ciga- "ama ne vredi drug doktor,smo ga je&ali brača i ja punih sedam dana,ama ništa ne pomaže..."
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
Šeta Dragica obalom Morave da vidi da l' su došli žuti ljudi,
Sa druge strane ide Tomica. Kad se ugledaše ni pet ni šest Tomica dreknu: - Dragice bre, ajd' se je*emo!? - I ju, ala si ti bre diplomata! Sa dve reči me ubedi! Udarila kriza,nema posla pa pričaju tri prosttitutke o budućnosti dece. Kaže prva: -Volela bih da bude profesorka,od kurvarluka nema leba. Sve samo da ne bude kao ja. Kaže druga: -Neka završi školu, pa neka bude direktor neke firme. Samo da ne bude kao ja. Ubaci se treća: Neka bude slavni fudbaler i nek igra u finalu svetskog prvenstva. -I šta onda? A ova odgovori: - Neka uzme loptu na pola terena, pređe sve igrače, pređe golmana i promaši gol, pa da mu ceo stadion je*e majku! Sede Nemac,Amerikanac i Ciga,u kafani i pričaju kako znaju da su im žene verne. Nemac: Ja unajmim privatnog detektiva, dobro mu platim i on moju ženu prati svuda i podnosi izveštaj gde se kreće i skim se viđa. Amerikanac: Kod nas se to radi sa tehnologijom putem satelita i avaksa,ali mnogo košta. Ciga: Kod nas je to džabe! -Kako džabe? začudiše se ova dvojica Ciga: Lepo, ja kad pođem kući kroz cigan malu, prvoj ciganki koju sretnem kažem: - Gde si kurvo? - Ja Kurva? A ona tvoja kurvetina je*e se sa....... Muž i žena dugo su u braku. Pita žena svog muža: - Dragi, kako da povećam grudi? -Muž: Stavi silikone! -Žena :Ali bez operacije, bojim se... -Muž: Probaj se trljati WC papirom!! -Žena: ŠTAAAA!! -Muž:Svaki dan jedanput se trljaj po grudima! -Žena: A kako će to pomoći, pametnjakoviću?! -Muž: Ne znam, ali ti je sa guzicom čudo napravilo!!!
02-17-2015, 08:59 PM
02-17-2015, 09:11 PM
(This post was last modified: 02-17-2015, 09:12 PM by HomeMadeAudioProject.)
(02-17-2015, 08:59 PM)TDA Wrote: http://www.audioholics.com/gadget-review...erconnects iz tog linka - video sa jednom perspektivom pogleda na sve ovo... pAnDoRa PaNdOrA pAnDoRa... ![]() sad kako gledam ovu dvojicu - sve mi više liče na onu dvojicu deda iz Mapetovaca,gore deno od zavjese... ![]()
02-17-2015, 09:18 PM
@TDA
Slučajno sam naletio na ovaj video, na to sam mislio kada sam ti govorio za onu kutiju i pojačalo što si pravio za prijatelja.
02-17-2015, 10:18 PM
![]()
02-21-2015, 05:43 PM
Sve sam video, ali neko 5 puta da završi u bazen, eeeeeeee, to još nisam video. ![]()
02-21-2015, 06:52 PM
Tarzanija.com
- Ćao mala, jesi li za malo akcije u besnoj mašini na 4 točka? - Zavisi šta voziš. - Mercedes konekto. - Uuuu to nešto novo, je l bolje od S klase? - Šta da ti kažem, 500 konja, 6500 kubika, može uz masnu banderu da se popne, a ima mesta koliko hoćeš. - Jao super, ajmo odma hihi. Pa ček, što sad idemo ka okretnici gradskog prevoza? - Ribo, Mercedes konekto je autobus na liniji 26 koji ja vozim. Biraj oš da me jašeš u kabini il da te sobalim na zadnjem sedištu. ![]()
Kako pravilno očistiti automobil od snega.
02-22-2015, 11:31 AM
@enaB Profi... Ko da je iz fabrike
![]() U kom EDA softveru si crtao pločicu?
02-22-2015, 11:54 AM
Hvala
![]() Altium Designer je u pitanju
02-22-2015, 06:25 PM
02-22-2015, 08:45 PM
Lepo mada si ofarbao i par SMD padova...
![]()
02-22-2015, 08:53 PM
02-22-2015, 09:18 PM
Proba ti je odlično ispala.
Samo da znaš.... ![]()
02-22-2015, 10:03 PM
Cime zastitis padove da se ne ofarbaju ?
|
« Next Oldest | Next Newest »
|