(02-07-2015, 09:32 PM)tesla017 Wrote: (02-07-2015, 07:18 PM)zare Wrote: Taze, jos se pusi .
Zare odlicni zvucnici i mene interesuje cena pa ako nije tajna ili poklon pisi a jos bolje postolje za audio opremu i PC Ko nema ovakav oramar taj u Jugoslaviji nije ziveo
Ormar je od trpezarije i od presudne vaznosti je za kvalitet zvuka
.
Zvucnici ce biti 100 ili nesto manje evra, za sada su na probi kod mene. Nisam bas previse vremena imao danas da ih slusam ali ovih sat-dva veceras kazu da su uglavnom odlicni. Odmah mi se nesto nisu svideli srednji tonovi tj. glasovi su nekako povuceni i previse tamni ali im ne fali detaljnosti. Visoki su odlicni, jasni, otvoreni a ni na niske tonove nemam neke zamerke. Obzirom da zvucnici dugo nisu radili bacio sam ih na XLO Burni In mucenje par puta i srednji su se nesto "izvukli" ali su i dalje tamni i realno i za moj ukus
. E sad da li je zvucnik zamisljen da tako svira ili ne ne bih znao. Ima ljudi koji vole takav tip zvuka, nije to nista neobicno.
Ja tipujem na kondenzatore u skretnici jer sigurno nisu u cvetu mladosti a i ne verujem da su previse kvalitetni. Nisam ih otvarao, nisu jos moji. Pretpostavljam da bi novi i kvalitetniji kondenzatori bitno ublazili ako ne i potuno resili "problem". A mozda i 7-8 sati rada dnevno narednih dana donese neke promene, videcemo.
(02-07-2015, 07:55 PM)TDA Wrote: U što su simpatični!
Koliko i kako se čuju?
Nije im bar kod mene, namena da gruvaju ali mogu i te kako, nije problem
.
E da. Vezacu ih ovih dana kada stignem i u "veliki" sistem pa da vidimo kako ce u nekoliko klasa boljem okruzenju da se nadju.