11-17-2014, 01:05 PM
cini mi se da je TI ukinuo free sample
Upravo stiglo
|
11-17-2014, 01:05 PM
cini mi se da je TI ukinuo free sample
Ha, vidi stvarno, poceli da prodaju delove online!
Pih, poceli su i shipping da naplacuju 21$ na sve porudzbine, razvojne plocice i delove Eee Teksase Teksase …
11-17-2014, 01:39 PM
Jel to nikome ne daju uzorke ili daju samo firmama/fakultetima i sl...?
11-17-2014, 02:16 PM
Policy for TI's free samples changed.
http://www.eevblog.com/forum/chat/policy...s-changed/ http://www.eevblog.com/forum/chat/texas-...-for-you!/
11-17-2014, 02:40 PM
Meni su poslali ali sada spediteri traze da naplate i carinici a prije nije bilo.
11-17-2014, 02:47 PM
Udarila nemastina i u teksasu.
11-17-2014, 09:51 PM
vidjećemo šta će meni sutra "udariti" ovi naši kauboji...trebao bi stići paket iz TI.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
11-17-2014, 10:24 PM
Da vidimo hoceli proci , ili im se neisplati vise slati!
11-18-2014, 12:40 PM
stigla tri para TAS integralnih kola,platio 650RSD ili oko 5,5e...dakle sve ok.
11-18-2014, 01:29 PM
Jel to samo carina ili i postarina?
11-18-2014, 01:35 PM
toliko dadoh poštaru,nisam pitao zašto
ovi moji trazili 70 km za speditera i plus da carine i ja odbio! vrijednost posiljke 27$ a tezina 250grama! ma hoce pare!
Dobio sam od devojke poklon za rođendan!
Prvo sam pomislio: Starinska akten tašna! Šta joj bi? A onda: Parče istorije! Jedan kanal nije ispravan i potrebno je čišćenje potenciometra. Ostatak je u veoma dobrom stanju. Još ga nisam otvarao da vidim u kakvom je stanju unutra... Da li neko slučajno ima šemu za njega, pošto će mi sigurno trebati?
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
11-23-2014, 03:05 PM
Let the party begin
Hajde kod mene da slusamo ploce :-D Kakva su to vremena bila, steta sto nisam bio tamo.
Sad moraš imati kolekciju singlica iz tih godina da bi sve bilo u fazonu. Za početak predlažem:
I can't be sorry, if I ain't always a saint
Like to be a nice guy, but don't blame me if I ain't
11-25-2014, 07:56 PM
Upravo stigao Arduino Uno, napokon da se bacim u svijet programiranja, zasad samo ledica trepti i ispisuje stanje na serial monitor ali odnekud treba počet sutra slikee )
11-25-2014, 08:40 PM
i ja danas na pravdi Boga dobih trafo koji po površini jezgra ima bar 400VA a na etiketi piše 0,25kVA... radio gips čovjeku u stanu i načeh priču o hobiju,pa kad je vidjeo kako ja to u slast i sa uživanjem pričam čovjek zaburi glavu u neki ormar,izvadi kartonsku kutiju i dade mi grdociju sa xyz izvoda,masivan i lijep trafo. sutra ću ga slikati i provjeriti koje sve napone ima. kako trenutno stvari stoje,čini mi se da će biti zgodan za neku a-klasu jer mi se po debljini sekundarne žice čini da je nižeg napona. svakako,dobih trafo "nit oro nit kopo"
11-26-2014, 03:25 PM
Evo stiglo i meni iz kine,naravno ORIGINALI!!! Ovi su kanda abartovani,tanji su za skoro milimetar.
Devojka me vara sa rođenim mužem!
Definitivno od kineza nema nista... Posle 20 dana lik uopšte i nije poslao Rigol! Vjerovatno mu bilo malo 40$ za postarinu, vidim da je stavio da ne salje za Montenegro više. U glavnom, sinoc lik vratio pare, posle duže prepirke i posle prijetnje da ću zatražiti pomoć od ebay-a i + negativni feedback. Ljudi, moze li neko da mi da broj one firme u Nišu što ima ove Rigol-e na stanju? Na ebay-u su bila ova dva "jeftina" prodavca (nešto ispod 300€ sa poštarinom), ali uprkos njihovom dobrom feedback-u, oni su očigledno prevaranti.. Tako da mi se više isplati da kupim u Nišu i ne cimam se sa ovim žutim prevarantima, a za iste pare.
Postoji par prodavaca koji imaju ove Hantek i slične marke, ali te marke bih zaobišao... a našao sam i par tektronix-a tds210-220 za neke male pare. evo jednog: http://www.ebay.com/itm/Tektronix-TDS210...2344ed3fff valja li taj tektronix nešto, isplatili se dati $100+ za postarinu?
Pa što nisi probao preko Ali expres,ja sam za 20 dana dobio iz kine ,free shiping,ništa platio nisam sem za tranzistore... a imaju svega...
http://www.aliexpress.com/item/Digital-C...91424.html
Devojka me vara sa rođenim mužem!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|