Threads: 138
Lazanski bez "dlake na jeziku" ...
Threads: 77
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
U što ti je dobra kutija.
Gde si je našao i po kojoj ceni?
Threads: 5
Kolika je debljina prednje ploce? Jako lepo izgleda.
Svaka čast prijatelju! Odlično ti ovo izgleda.
Nisam prepoznao pločice. Šta se to kuva?
Threads: 22
Pozdravljam taj potez EnaB i drago mi je da ce IOTA da bude prepakovana... zasluzuje!
Threads: 135
05-24-2014, 06:00 PM
(This post was last modified: 05-24-2014, 06:03 PM by HomeMadeAudioProject.)
(05-23-2014, 08:49 PM)boraomega Wrote: Pozdravljam taj potez EnaB i drago mi je da ce IOTA da bude prepakovana... zasluzuje!
da li zbog pjesme,da li zbog pojačala
[video=youtube]www.youtube.com/watch?v=mgxXiluqcvI[/video]
ovde nas je poprilično obuzeo baš enaB IOTA-CD. to je bio zapravo jedini trenutak kad smo mi bili tihi a muzika se pomno slušala.
svakako da zaslužuje!
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
05-25-2014, 06:38 PM
(This post was last modified: 05-25-2014, 06:38 PM by HomeMadeAudioProject.)
vjerovali ili ne - SREĐIVAO SAM DANAS
iako tako uopšte ne izgleda!
moraću dobro smisliti kako da uredim radni sto i smjestim aparate,a sad mi je došao "ježić" PC i ekran (HVALA TDA i acivoJ!) i više nemam problem sa odlaženjem u kuću po šeme ili pogled na neki sprint-dokument - sve je tu
još imam neki zez sa šuštanjem zvuka kad slušam muziku preko PC (čuju se potezi i radnje računara kao neko zzzz) ali nije prestrašno. svakako,veliko veliko olakšanje za rad. tu još treba dodati i osciloskop-dva i onda sam valjda kompletirao aparaturu.
Ekstra!
To je zbog integrisane muzičke kartice.
Moraš da mu dodaš još memorije da bi prodisao. Nađi jedan slot od 2GB DDR2 memorije. Imam utisak da se sad muči pri pokretanju programa...
ok,ako bi dodao DDR2 nestalo bi zujkanja,ili je rješenje za to eksterna muzička kartica?
što se tiče brzine,nije previše spor a i neću ga opterećivati mnogo - još ću mu dodati VRT i to će biti to : moj veliki mali radionički računar,pomoć pri ruci u pravom smislu riječi
Neće nestati zujkanje od više memorije. To mu je urođeno.
Dodavanjem PCI muzičke ili neke USB nestaće zujkanje ili će se smanjiti u toj meri da ga više ne čuješ...
Mislim da mi je ostala neka 6 kanalna C Media koja bi ti završila posao. Tvoja je kad se vidimo.
Threads: 22
Danas sam sa jednim prijateljem iz Iriga i sa Macolom bio u Kragujevcu kod jednog pravog audiofila da poslusamo moj THETA amp u pravom okruzenju.
Mislim da u Srbiji tesko da ima kompletnijeg i zvucno i vizuelno uskladjenijeg sistema od ovoga sto sam danas video. U igri je danas bio NAIM CD555 CD plejer, McIntosh C50 preamp i dva McIntosh monobloka MC-1201, a zvucnici su bili neki zastrasujuce veliki B&W kojima nisam zapamtio model niti po slikama mogu da ga nadjem igde na NET-u.
Pisem ovo da bih se pohvalio time da je vlasnik-audiofil koji je mnogo toga cuo i izmenjao u svom sistemu do sada dok nije slozio ovo sto sada ima, izjavio "Da ne vidim svojim ocima koje pojacalo sad svira, mogao bi lako da se prevarim da su to moji McIntosh-i"! Macola je slusao sa nama sve vreme i kaze da je vrlo zadovoljan postignutim. THETA se nije postidela, a ja sam rastao "k'o kvasac" mada sam bio vrlo nervozan u prvom momentu kada sam usao u prostoriju i video sa cime ce se danas THETA porediti. Da budem iskren, danas sam i ja THETU prvi put cuo u okruzenju ovako visoke klase tj. sa ovakvim izvorom zvuka i ovakvim zvucnicima. Bio sam siguran da je dobro pojacalo ali nisam znao gde su stvarne granice.
Bravo Boro!
P.S. A gde ti je avatar?