Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lepote po Srbiji
Evo otvorio sam temu pa cu koju slikicu da bacim sa danasnjeg radnog dana, fakticki imao sam izlet danas : }

Grgeteg sseoce.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Iz Grgetega precicom iznas manastira Grgeteg do Velike Remete jer sam i tamo imao par poslica, precicom se izadje na skriveno sumsko naselje sa lepim vidikovcem

Reply
Dalje sa vidikovca i kroz sumu prema manastiru Velika Remeta

Reply
Iz manastira Velika Remeta se spusta direkt u selo Velika Remeta

Reply
Izvor u Velikoj Remeti i jos malo Velike Remeta sa donje i sa gornje strane

Reply
Jos koja slika i Manastir Krusedol

Reply
E onda je usledila jedna rashladna pauza sa lepim pogledom na Frusku Goru

Reply
Put ka Irigu, to je to od danasnjeg izleto-posla : ) Nisu neke slike jer nemam sa cim da to lepo uslikam, mnogo lepse je uzivo ali eto cisto da otvorim temu ko ima nekih lepih slika da okaci

Reply
Ovo je ono brdo Komesarevac sto sam pricao da imam zelju da se popnem, falilo je 100m do vrha, isao sam mojim golficem i usput navratio, nisam hteo da rizikujem mada sam mogao poprecke da predjem taj jedan kanal na koji sam naisao ali nije bilo vredno rizika da otkinem prednji branik, na slikama ne izgleda strmo ali je bas strmo, i nisam nesto odusevljen kako sam mislio da ce da biude pogled sa brda, zavisi valjda od godisnjeg doba, u prolece mislim da je mnogo lepse, nekako mi ni predeo nije lep vise, sve nesto zaraslo ni ne vidi se od rastinja sa puta taj predeo bas najbolje. Golfic bez ikakvih problema savladava uspone i bas je steta sto nije SUV, 300 konjskih snaga na stalnom 4x4 pogonu bukvalno iz mesta polece uz neko brdo ni da zaslajfuje nece, ali je steta ga voziti offroad pa to vise necu raditi.

Reply
Danas sam ponovo bio poslom u Velikoj remeti pa sam u povratko isao za Vrdnik, tu sam stao da popijem pivo i malo odmorim, sta radim koji posao? Ove cele nedelje citanje struje! Pa sam te srece da dobijem sve lepa mesta tako da sam kao na izletu! Kamera mi je jako losa ne znam zbog ceka, nema uopste dubinu i uopste ne slika lepo nesto sto je na visini, sve je nekako ravno kao ravnica da je a ne kao pogled sa visine.

Reply
Sa pivotresa na Fruskoj Gori tu je odmah skretanje za mesto Vrdnik, poznato kao banja Vrdnik, tu je napravljen novi ogroman kompleks pod nazivom Fruske Terme, mnogo lepo mesto, u okolini drevne kule koja se nalazi iznad na brdu, i evo kako to izgleda, i dalje ne tako dobro uslikano ali nije ni tako lose, uzivo je nestvarno lepo.

Reply
Jos koja

Reply
Jos koja 2

Reply
Evo i stari hotel po kom je Vrdnik poznat kao banja, tu je i njegov drevni bazen koji je mnogo lep, ne vidi se od decijih bazena ali na zadnjoj sliici se vidi sa brda. Ko ne voli da se sunca tu iznad je prelepa sumica sa klupicama.

Reply
Vrdik centar

Reply
Ovo je u Rumi, Borkovac sto je u stvari shuma gde se nalazi i jezero koje je nekad bilo mnogo lepo, sa otvorenim kaficem i betonskom plazom, nekoj budali je palo na pamet da to sve unisti tako da je sad kantastrofa. Tu je blizu i prelep bazen koji nisam mogao da uslikam jer su ga ogradili trskom, valjda da niko ne moze da upadne i steta je sto se iz sume ne vidi i sto sa bazena ne moze da se ide u tu prelepu borovu sumu, veliki olimpijski bazen. Nekad hoce da bude i prepun https://www.facebook.com/sremskevesti/vi...773095499/ Tu je u okolini i restoran i dole u podnozju sume je setaliste, lepo je. Tako da posle svega nisam se ni umorio, odmorio sam se! : )

Reply
E danas sam isao u selo Jazak, posle uradjenog posla svratio na brdo iznad sela, to brdo je kod groblja "pa samo pravo" offroad uzbrdo od tridesetak stepeni gde se nailazi na malo racvanje gde se ide desno pa ponovo visoko uz brdo, pa pravo u borovu sumu gde je vazduh, mirisi, hladovina, i posebno pogled, ostavlja bez daha, tu je toliko dobro toliko dobar pogled da u facu ti nabija tu lepotu, znaci uzivao sam i jedva sam umolio sebe da posle sat vremena krenem dole toliko je lepo! I ne moze to ni da se uslika kako to zaista izgleda. Pre dvadesetak godina to brdo je bilo odrzavano i koseno a borova suma je kao kacket preko te livade bila, sa klupama po obodu sume kojih vise nema, danas je to malo obraslo jer nema vise ovaca da to brste, ali lepo je i dalje otici tamo. A inace u selu je danas 37.5 stepeni celzijusa, gore je ladovina i vetric piri sigurno jedno desetak stepeni manje, fantazija. Evo par slika sa pogledom na fabriku vode Jazak, iza fabrike je prelepa kross staza za motore gde nekad bude i odrzavanje trka. Pogled na brdo i pogled sa brda. Vazduh je previse vlazan kao da je magla, inace sa tog brda se ima pogled kao na dlanu sve do planine Cer, znaci videokrug od nekih 50 do 100 km, ne znam kad je tu najlpse otici u koje godisnje doba? Meni je uvek lepo : )

Reply
Super ti posao, prelepa priroda, mi smo sve te ture vozili kao klinci na kontrašima biciklovima Smile
Šta su promenili na Borkovcu, pa ti se ne dopada?
Uvek je bio problem za parking, jedan neki tuš, mahovina po betonu idealna za padanje...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
Na Borkovcu su sve promenili, komplet plaza je nestala, svi objekti okolo nijednog nema, bukvalno su smaknuli sve sto je bilo tamo i betonsku plazu, a bilo je lepo nekad otici na plazu i popiti pice u kaficu na plazi

Edit: ah vidim sta se tu desilo, ali nista od toga https://www.mojnovisad.com/borkovacko-je...dati-foto/
Reply
Za par nedelja kad malo ohladi, jedan prelep vrh u okolini Sokobanje koji moram da dozivim pre snega

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)