Yesterday, 06:58 PM
ako se dobro sećam, ta panda nema automatski menjač... ima klasičan ,,robotizovan" menjač koji zna da pravi probleme...
|
Sve i svašta
|
|
Yesterday, 06:58 PM
ako se dobro sećam, ta panda nema automatski menjač... ima klasičan ,,robotizovan" menjač koji zna da pravi probleme...
Yesterday, 07:42 PM
Ako koriste onaj njihov "čuveni" dualogic, onda će se Savan osećati kao da mu Gemini menja brzine, nekad radi dobro, a nekad se zaglupi.
![]() Ja sam i zaboravio da su oni svuda gurali te ASG menjače.
Kola treba da budu stara barem 15god i da su prešla više od 250.000km. Kod takvih primeraka je već puno toga zamenjeno, prektično su ko novi. Ako je bi taksi ili rentacar još bolje. To se održavalo kako treba.
Today, 07:52 AM
Jeste ako kupiš od mene. A ako kupiš od poštenog prodavca onda ni ulje nikad nije promenjeno, prednja svetla za maglu zalepljena trakom jer se sijalice teško menjaju pa da se ne vidi da ih imaš i prođeš tehnički, grejanje nije moguće isključiti jer je auto sa planine a na planini je stalno hladno, sipaš "dizel" kraden sa brodova jer Merdža je to, to se ne kvari, glava upravljača se drži na jednom labavom šrafu, ostala 3 su pukla ko zna kad...
Dzimi ima nerealnu cenu, cak i Panda ima nerealnu cenu ali opet je daleko povoljnija, povoljnija i za odrzavanje, necu ja biti bas toliko ekstreman da se Pandom penjem tamo gde se niko ne penje nego cisto da se dovezem do neke tacke gde moze kolima da se dodje da se ne haba putnicko vozilo koje nije za offroad puteve, to bi mogao i obicnim Punticem koji je vec dokazano povoljan za tako neke stvari povoljniji od daleko vecih i tezih automobila pa i poput dacie duster, ja to znam jer sam terenski radnik i znam koji auto je ok za takve stvai, ali puntic nema 4x4 pa zato gledam pandu jer je tu negde u tom rangu i malo bolja nego punto recimo, ujedno je i drumski auto pa je i poput puntica udobna za voznju po drumu tako da trenutno ne vidim nesto povoljnije i bolje od Pande.
Hehe, ili neko na primer da prodaje Saab?!
I prodavac ti pokaze sve delove koje je promenio i stavio nove, i jos ti prodavac nudi komplet (custom) software, sa disasebliranim ECU i sta znam recimo dobijes custom OBD-II GUI za taj auto poput ovog ![]() https://saab.cloud.ecm-iot.com/ Auto se prodaje sa software-om! ... Hehe
2 hours ago
2 hours ago
jebiga.com
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|