Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PCB
Pre bih se ugledao na eskime nego na kineze.

Inače, ne rade svu kinezi za kikiriki u bilo kom obliku.
Pogledajte kanal Balkanac u Kini https://youtube.com/@balkanacukini?si=nPEpxOeGBMwzcr0c

Odavno kinezi nisu loše olaćeni i nemaju loš standard, ne pričam o baš siromašniom delu strukture jer toga ima u svakoj državi.
Reply
Koliko vidim, Mouser i Digikey i dalje nude proizvode ADI.
Reply
Braca,nije problem u tome što imaju na web stranici i piše da imaju na lageru, već to što ne šalju. Kolega(Grunf) i ja(odvojene narudžbe) smo naručili nešto od AD i jednostavno su nam poslali email da to ne mogu isporučiti i da li da pošalju ostatak narudžbe ili ne.Grunf je dosta aktivan i na velikom diyaudio forumu i ima tamo poznatih te je i njima mouser odbio slati AD proizvode,a neki od njih žive u SADu. Ne znam kako je sa tobom, ali evo ako ćeš raditi neku narudžbu iz mousera možeš staviti u narudžbu neki opampić od njih čisto radi probe.

Takvu situaciju davno sam imao i sa olovnim tinolom. TME ima na lageru,stavim u košaricu i kada dođem do plaćanja on kaže da ne šalje u Hr, probam ja preko kolege u njemačkoj isti rezultat. Ne sjećam se da li sam zamolio nekog iz Srbije da proba naručiti i vidi kakav je rezultat. Na kraju sam naručio preko jedne firme u Hr koja može uvesti olovni tinol. Inače ja sam ga platio otprilike 40€/kg, sada je cijena stravičnih 100€/kg za isti tinol.
Reply
To je normalno, meni su pre dve-tri godine odbili posle dva meseca cekanja INA849, vise nikad nisam ni kupovao na Mouser.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)