Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PCB
lep je što radi - nego si me citirao citatom iz druge teme...
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Reply
@HMAP
Imam ja neku količinu FH9 pločica, ako si njih radio. Sad oko dostave... Smile
Reply
pisao sam sinoć mejl DHL-uopisao problem i zamolio za odlaganje vraćanja paketa pošiljaocu za tri radna dana. za divno čudo jutros malo pre 10 sati dobijem odgovor da će paket ostati u stanici do 22.12. nadam se da će mi do tad stići aktivacioni QR i da ću uspeti da preuzmem to. ako ne uspem - imaću te u vidu pošto sledeće sedmice dolazim kući - a sa Post-Ekspresom sam uvek imao dobra iskustva Smile
Reply
preuzeo pločice - napokon!
Reply
Ha, kapaciteti prepunjeni. Ako hoćeš druže, plati Smile

Reply
Upravo ovog momenta prosla jos jedna uplata od $1.05 za 10 PCB 100x100.
@Boban probaj sad ponovo.
Reply
Stigle pločice😀
Reply
(12-28-2021, 12:28 PM)me[R]a Wrote: Upravo ovog momenta prosla jos jedna uplata od $1.05 za 10 PCB 100x100.
@Boban probaj sad ponovo.

Prošlo je juče Smile
Reply
Imate svi pozdrav od Elle liu Smile
Reply
i ja...tj MI pozdravljamo nju! Smile
Reply
Ako skinete aplikaciju JLCONE bilo da je za desktop Win ili sl. ili za Android, iPhone i instalirate, dobicete automatski gratis $104 u raznim cuponima za njihove usluge. Inace ako ste koristili JLCPCB do sad imate takvu poruku kada se ulogujete i pogledate pod Messages.

$104 Desktop Download Offer

First-time desktop APP download and login: receive $104 in JLC coupons automatically!
Reply
Hvala ti
Reply
Upravo iskoristio Wink
Reply
Ja sam mislio da je kupon na jednom mestu na primer za cnc a oni razdelili ovih $104 na sve i svasta, na primer za 1-4 lajer pcb samo $5 je kupon a $17 na 6+ lajers pcb koje retko ko i koristi i promocija kupona traje mesec dana, za cnc smesna cifra $15 i tako dalje, promocija $104 bas bezveze. Ja se obradovao reko sad cu odmah da narucim cnc front panel za Saviolu 3 : )
Reply
Nije cena pločica i izrade problem, nije nikad ni bila. Problem je cena slanja.
Reply
Beše JLCPCB piše cenu poštarine na paketu?
Neko naručivao preko FEDEX? Ubijaju? Naručio bih AL ploču, FEDEX cena niža za 4 eur.
Ima i nekog popusta preko JLCONE...

[Image: attachment.php?aid=46167]

[Image: attachment.php?aid=46168]

[Image: attachment.php?aid=46169]

Attached Files
.png   1.png (Size: 52,5 KB / Downloads: 61)
.png   2.png (Size: 21,73 KB / Downloads: 62)
.png   3.png (Size: 12,87 KB / Downloads: 61)
Reply
Mislim da pre samog klika da platiš ti ponudi ako imaš raspoloživi kupon.
Reply
Da, tako je.
Interesuje me neko iskustvo sa FEDEX...
Reply
FeDex je izbor kada ukupna cena roba + shipping ne prelazi 49.9eur, sve preko toga ti ide onda sve po redu za naplatu, izadje te bukvalno toliko koliko to kosta, negde u temama je bilo reci kako ide kod njih. I ne samo to, ima da se gnjavis i da pises izjave, da saljes, da cekas... Uvek biraj Air Registered Mail! FeDex, TNT zaobici, ako mozes zaobidji i DHL. Ja licno nedam im paru jednu, pa ni ne narucujem ni pakete koji su ispod te cifre, nisu zasluzili.
Reply
OK, hvala.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: Boban, 1 Guest(s)