07-15-2025, 10:13 AM
Upravo stiglo
|
07-15-2025, 10:36 AM
Yesterday, 11:04 AM
![]() (07-12-2025, 09:06 PM)Sir Oliver Wrote: ![]() Sa cevmim preampom odlično svira
Zašto je isključen Super Bass?
![]()
Yesterday, 01:40 PM
Ne znam što su ga i stavljali?
Yesterday, 05:38 PM
Pa za neke malecke zvučnike verovatno. Da pre nastradaju.
Yesterday, 08:59 PM
(This post was last modified: Yesterday, 10:18 PM by Sir Oliver.)
Evo slušam ga ceo dan sa raznim preampima i na raznim zvučnicima.
Neverovatan zvuk iz prcvoljka. A lepota gledanja u mrdalice, neopisivo. PS Ima li ko manjiji set up? Strimerče DACić Pojačalo Opcioni preamp.Imam i manji. ![]()
Yesterday, 09:37 PM
(This post was last modified: Yesterday, 09:38 PM by HomeMadeAudioProject.)
jao Bože - bio sam ubeđen da je samo VU metar u kutiji,kad ono celo pojačalo! odlično!
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Yesterday, 10:59 PM
napokon došli kući - CT1000 i BASF D6160:
Yesterday, 11:10 PM
...i da,sa oduševljenjem mogu da kažem da sam uz pomoć velemajstora Leonarda rešio problem nedostajućih dugmadi za "crni" BASF!
ovakav rad generalno ne bi smeo da ima cenu, izuzetno je teško staviti takvu etiketu na ovakav rad: ...dakle jedine vidljive razlike čine sitne ogrebotine i oštećenja na originalnim delovima - toliko posvećenosti detaljima je nešto što se retko sreće,i zaista mora poštovati. Leonardo - dubok naklon i iskreno poštovanje znanju,iskustvu i umeću...
Yesterday, 11:29 PM
Bravo. Pa napravi sve dugmiće nove. Da nema ogrebotina ni na jednom dugmetu
Today, 12:13 AM
ne,to je prava mera i bolje ne može. cilj je originalnost - a bolju meru originalnosti ne umem ni da naslutim.
srce mi je na mestu... još samo da dugmići legnu na svoje.
8 hours ago
(07-12-2025, 12:23 PM)je na putu;HomeMadeAudioProject Wrote: pošto nađoh LME-IC drajvere,pored svih APEX-a nije mi jos stiglo,ali je na putu: i daće sve od sebe za Gimbino pojačalo,po ceni od 37e sa poštarinom ![]()
2 hours ago
Siromašno ti to za Gimbino, možda pre za FH9...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
![]()
2 hours ago
istina - iako ću pločice da popunim za punu snagu,neću ih terati na maksimum već ću VU metre podesiti na 0dB pri 90-100W po kanalu,za toliko snage ima dovoljno hladnjaka a pojačalo će moći da pokaže svoje lice.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 12 Guest(s)