Threads: 55
I je pojam kvalitete,ali čuj kada radiš brza pojačala sa "novom" topologijom i ja kada pogledam tu šemu baš ne razumijem sve što i kako radi nije sve tako crno-bijelo.
Poznati problem su takozvani "black flag" blok kondovi koji su stavljeni na kritična mjesta i čija izrada nije odoljela zubu vremena i vrijednosti im se promijene za par pF i to je dovoljno da pojačalo bace van stabilnosti. Da stvar bude gorja(po mene) ovdje takvih nema već samo stiroflex i smeđi film kondovi.
Threads: 140
o čemu se radi?
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
(10 hours ago)enaB Wrote: Pojacavacki modul u D klasi sa GaN FETovima, to je ideja. Sa nekim dodacima. Uglavnom nisam mnogo odstupao od GaN Systems/Infineon referentne seme sto se samog pojacavaca tice pa se nadam da ce i da radi, to ce za pocetak biti dovoljno, a karakteristike cemo videti. Do sledeceg okupljanja u svakom slucaju bi trebalo da moze i da se cuje i kaze vise informacija 
ne sumnjam da ces ti to izvesti na pravi put.
kad kažeš "nije za kućno slušanje" to verovatno znači baš baš velika snaga?
"Kvalitet zvuka koji je dovoljan je na nivou telefona od casa od jugorta, sve preko je entuzijazam..."
hvala drug - sad znam manje... 😂🤣😂
Threads: 28
4 hours ago
(This post was last modified: 4 hours ago by savan.)
Ja bas danas ceo dan gledam neku D klasu za multichannel, mogla bi da to bude jedna diy varijanta sa TAS6424 za neku diy aktivnu trosistemsku kutiju sa dsp! Ne mogu da provalim dali postoji mogucnost da se dva kanala postave u PBTL a ostala dva u BTL tako da fakticki to bude 3 kanala, jedan je za sub i dva za mid i high, ali interesantna bi bila varijanta posto bi sve bilo u fulu digitalno i nebi to bilo ni puno komplikovano dizajnirati!