Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upravo stiglo
...objašnjavam ženi da nema ništa od deda mraza, ovde je +30 stepeni..., sve moram sam da kupujem...
Devojka me vara sa rođenim mužem!
Reply
veruje li ti? 😂
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
Reply
(12-11-2024, 06:02 PM)HomeMadeAudioProject Wrote: da dobar je matorac, ni malo naporan za slušanje.

nakon par dana slušanja - ipak par zamerki - sam izlazni stepen je više nego ok,ali ton-kontrole bi ipak trebale biti malo izdašnije i tu naročito mislim na "loudness". 

u odnosu na basf d6330 razlika je u celoj klasi,i rado bi prepodesio komplet ton Pioneer kontrolu da bude što sličnija basf-u.

dakle - dobar - ali može to bolje siguran sam.
Reply
Зашто вреди зими и по киши отићи на новосадски бувљак Најлон?  Big Grin 
Уз мало аргументације, фора оклевања и поновног проласка, приче о превазиђеном процесору, години производње, цупкању на зими "удомио сам" IntelNUC нов новцијат за 3000 рсд  Cool  Мислим стварно није неки набуџен али нов је и за Daphile (или Volumio) више него довољан, таман када ме почео зезати t5740. 
На моје изненађење има и mini-Toslink оптички излаз и не знам хоће ли то радити на кеца. Како год, солидна куповина јер макар је четворојезгарни Pentium, тј. није "целерон"
.jpg   IMG-bf8be4eec20c736cf518e8c84a4320d7-V.jpg (Size: 398,96 KB / Downloads: 58)

.jpg   IMG-6b6497375805174c34f9fc50e73adceb-V.jpg (Size: 485,04 KB / Downloads: 50)
Reply
Ne mogu novi PIC-evi da se programiraju bez novog programatora, stalno to rade, ne znam više koji mi je ovo po redu Microchip-ov progamator i Adapter Board ... Smile

[Image: attachment.php?aid=44398]

Attached Files
.jpg   IMG_20250114_142846437.jpg (Size: 225,41 KB / Downloads: 379)
Reply
Koliko je placen i gde je kupljen?
Na Microchip Direct https://www.microchipdirect.com/dev-tools/PG164150
sa šipingom do Srbije 102 $.
Kako radi kao dibager?
p.
Reko sam ti sve. a pomenuo te ne. ipak sada znaju svi. da si to ti
Reply
14 komada 10e

[Image: attachment.php?aid=44465]

par snimljenih, mahom prazne a sve namenjene za presnimavanje novom muzikom.

Attached Files
.jpg   KAS.jpg (Size: 218,09 KB / Downloads: 316)
Reply
Upravo stiglo sa Alija
[Image: attachment.php?aid=44600]

.jpg   IMG_20250129_143650.jpg (Size: 314,93 KB / Downloads: 176)
Reply
Šta je ovo?Huh
Reply
Glava-nož za blankiranje lak žice
Reply
Klješta DF-6 ili DF-8 skidalice/grebalice izolacije, boje/laka sa lak-žice https://vi.aliexpress.com/item/400005025...pt=glo2vnm
Reply
Misliš ova grebaljka ?
Reply
Tako je
Reply
Ojhaa, koristio taku makinu na praksi u "Rotoru" u vikleraju, pre oko 45 godinica Smile
Uhh, al sam matoor... Smile Smile
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
Deluje brutalno, dal skida samo lak?  Big Grin
Reply
Skida i bakra, u zavisnosti, koliko obrtaja i centrifugalne sile dobije... Smile
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
Znači kao i za puno toga, potrebna je laka ruka i pravi osećaj.  Rolleyes
Reply
Ja uzmem andol, stavim žicu ma njega, zagrejem lemilicom i prislonim kalaj. Radi kao ludo. Pazim da ne udišem isparenja...
Reply
Probao sam jednom...Zdravije bi bilo da se nadišem živinih para i smole za stakloplastiku nego tog andola. To smrdi za nepovjerovati i nisam nešto primjetio da je previše efikasno, pogotovo za kvalitetnu dvostruko lakiranu žicu.
Reply
Slažem se, ali kad je u pitanju tanka žica ispod 0.5mm, koju kad čistim redovno otkinem parče, a pogotovo i ona 0,1,mm, nema boljeg načina.
Predpostavljam da je taj alat namenjen za veću kvadraturu i verovatno je za to odličan.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: Zoksy, 28 Guest(s)