Sad me ova gore slika podseti, "Mica Turcin", voditel cuvene emisije na radiu "Iz glave", imao pre neki dan predstavu u pozorsitu i ima jedan deo gde prica/spominje katolicki Bozic i prica on ovako nekako:
Deca i roditelji okupljeni oko vatrice, uzivaju u prizoru i blagdanu za Bozic i roditelji im pricaju, deco uzivajte dok jos mozete jer dolaze nam Srbi (u EU)
Sad me ova gore slika podseti, "Mica Turcin", voditel cuvene emisije na radiu "Iz glave", imao pre neki dan predstavu u pozorsitu i ima jedan deo gde prica/spominje katolicki Bozic i prica on ovako nekako:
Deca i roditelji okupljeni oko vatrice, uzivaju u prizoru i blagdanu za Bozic i roditelji im pricaju, deco uzivajte dok jos mozete jer dolaze nam Srbi (u EU)
kako ono reče jedan naš poznat za nas : "znam ja nas,je&´o ja nas..."
Aca ti je spremio odgovor ali ga je odmah obrisao pa nisi mogao da vidis. Srecom ja kao moderator mogu da vidim obrisane fajlove.... a bolje sto nisi video....
Aca ti je spremio odgovor ali ga je odmah obrisao pa nisi mogao da vidis. Srecom ja kao moderator mogu da vidim OBRIJANE fajlove.... a bolje sto nisi video....
Aca ti je spremio odgovor ali ga je odmah obrisao pa nisi mogao da vidis. Srecom ja kao moderator mogu da vidim OBRIJANE fajlove.... A BOLJE ŠTO NISI VIDEO....