Zaboraviće on da plati unapred, nije to za njega.
|
Da ne otvaram novu temu, par pitanja...
|
|
Zaboraviće on da plati unapred, nije to za njega.
(07-29-2026, 09:53 PM)savan Wrote: Pripaid na primer https://oriontelekom.rs/privatni/orion-tv/ bez ugovorne obaveze i ucena i zezancije sa njima, placas na mesecnom nivou i gledas, kad ti ne treba ne placas i nemas ga. Kakve ucene... Dobiješ optički net, TV i neograničen mobilni (dakle imaš hotspot gde god da si) za manje od 30 eur mesečno. Ja tako u mts godinama. Pre neki dan bio u Yettel da vidim oko prelaska i daju mi 50% na sve što budem izabrao. Imam kod njih račun, primam platu, ne plaćam ni održavanje ni transakcije + sam dobio 3k dinara što sam isti otvorio. Nema ucena - gledaš i tražiš gde ti najviše odgovara i gde najviše dobijaš. To traži malo vremena, ali svakako se dosta i dobije. Recimo, 3 mobilna broja već dve godine držim na pripaid i koristim benefite koje daju operateri - A1 godinu dana free, samo obnova kredita od 200 din na 3 meseca, nakon isteka prebacim u Globaltel gde dobijem benefite, pa posle 2 meseca se vratim u A1 jer akcija i dalje traje samo je 6 meseci free. Kad prođe period ponovo u Globaltel, pa nazad u A1. Nakon 2 meseca u drugoj mreži ti si za prethodnog operatera novi korisnik. Deluje ovo zamarajuće, ali sve se završi za pola sata, uštediš, daš deci za džeparac i pokažeš im da je vredno malo zalaganja i aktiviranja...
07-30-2026, 10:26 AM
(This post was last modified: 07-30-2026, 10:26 AM by Sir Oliver.)
dinisam skapirao.
Kakve ucene, ko ucenjuje? Orion telekom?Ko nuri opti;ki net TVi neogranicen mobilni za 30E? MTS?Interesantno mi je veoma Hotspot. Kod Yettel ne idem to je sad SBB.
Pozovi mts korisničku 064733 (slučba zadužena za sklapanje Ugovora) i pitaj za uslove prelaska sa SBB... Reci da si jedino zainteresovan za recimo BOX 4 Crveni paket na 2 god po 50% nižoj ceni (24 meseca po 3550 din), jer ti toliko recimo nudi Yettel (Yettel Sve M paket) ili već ko četvrti.
https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX4 Ako nećeš u mts ni Yettel, pozovi A1 korisničku 0601234 i pitaj za istve stvari - usluga identična mts BOX4 (net + mob + TV), ista cena sa popustom 50%... pa nek ti ponude nešto. Ako kod tebe ne mogu da ubace optiku, imaš opciju Kućnog 5G Neta koji radi odlično ako si pokriven signalom, ako ne, spušta na 4G. Taj modem/ruter možeš nositi gde god ideš po Srbiji i treba ti net.
07-30-2026, 10:48 AM
Zar SBB nije u vlasnistvu Yettela i zar Orion nije kupljen od strane Telekoma SRB ? Koliko znam na trzistu ima samo 3 igraca, mts, yettel, a1 .
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
07-30-2026, 10:52 AM
Tako je. Yettel možeš pitati za pogodnost da ostaneš kod njih... sve isto, samo naopako
.
07-30-2026, 10:56 AM
(07-30-2026, 10:48 AM)ddanijel Wrote: Zar SBB nije u vlasnistvu Yettela i zar Orion nije kupljen od strane Telekoma SRB ? Koliko znam na trzistu ima samo 3 igraca, mts, yettel, a1 . Orion korisnici su prebačeni na MTS pakete od marta, i oni paketi na sajtu više ne postoje, verovatno nije ažuran. Mene su sa 1600RSD mesečno prebacili na 8000RSD...
07-30-2026, 11:19 AM
Tu se ne zna ko pije ko placa
Ma to je sve isto. Možda nije vlasnik isti na papiru, al im jedan te isti komanduje.
Zna li neko koja je velicina audio izlaznih toroidnih transformatora na Audial uredjajima? To su 600:600 ohm? I koja je cena na Trafco za njihovu izradu?
Jesi li ti siguran da Trafco to pravi? Koliko znam on pravi razne velike izlazne transformatore za lampaše (SE i Push-Pull), standardne torusne mrežne, a imao je nekad i neki mali trafojčić za prilagođenje impedanse slušalica na cevni headamp. Taj 600:600 signalni trafo koji ti treba, ne znam da su radili ikad. Imaš jeftino možda još da nađeš na KP Iskrine trafoe 600:600 i 1200:600 one velike zelene i sive. Oni su torusni. Ne zvuče loše, ali im je potrebna kompenzacija na sekundaru i za pogon izvor male ompedanse, manje od 20oma, što manje, to bolje.
07-30-2026, 04:11 PM
Trafco ih radi za Audial
Audial dac S5b, mene zanima impedansa 10k:10k diff in -> se out
Quote:Toroidal output transformers |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|