08-18-2019, 12:06 PM
(08-18-2019, 11:40 AM)ronovar Wrote: UPDATE:
....
- @BeliNinja odlična ti je ideja, po završetku PCB-a (a ima još dosta posla oko toga), dodat ću na velike filterske elektrolite padove za 25V elektrolite ako će ko raditi 15V SHUNT regulator, a to će biti 3.5mm raster za 220uF/25V i 2200uF/25V 5.0mm raster, te 2200uF/50V 7.5mm...ukoliko imaš drugačije rastere napisati koji su rasteri za koji kapacitet/napon pa da se doda na PCB da bude što univerzalnija.
Uf, ovo ce izgledati kao da bezim odgovornosti i ako to NIKADA ne radim, ali ne bih da dajem ja predloge jer uvek kupujem delove po BOMu i ne razmisljam mnogo o rasterima. Moje iskustvo nije takvo da imam u glavi te informacije

Ali cenim da bi kolege koje svakog dana bar 10kom nekakvih kondenzatora propuste kroz ruke mogle mnogo da pomognu.
Jos jedan predlog, a u stvari je nadovezivanje na mog imenjaka, proverite semu pre srljanja u pcb jer pouzdano znam da ce biti dosta interesanata za ovu plocicu.
Mogli bi smo kasnije da razmislimo o nekoj od sema za preamp koju je plasirao Dragan100 pa da opicimo hajp kako je to sveti gral i da sirimo zarazu po forumima. I odmah posle toga YU3MA STORE

Rodila me majka za menadzera a ja sam poceo da lutam