11-29-2018, 03:49 PM
(11-29-2018, 11:18 AM)branko tod Wrote: Što se tiče 175 KS i 5,5 l, te dve stvari su apsolutno nespojive. To Braca neuporedivo bolje zna
od mene. Mnogo bi tačnije i poštenije bilo reći potencijalnih 175 KS.
Ko sme da baci 500e na sto , ja cu doci sa 2.0tdi seat alteom i da odvozimo turu Zrenjanin-BGD-Zrenjanin u svako doba dana ili noci (punimo od cepa do cepa) da vidi kako auto od 1500kg i 170ks (izmerenih na pouzdanim valjcima ) moze da trosi ispod 5litara. Znaci ko ne veruje eto moze da olaksa sebi novcanik, a moj pasha bi bio srecan da lako zaradi novac, a i ja posto sam vozio 10godina taj auto znam da tu deonicu odvezem sa prosecnom 4.7L .
Drugo ljudi ja ne znam sta vi vozite i kakve raspale krseve kada vama dizeli trose 8 ili vise litara. Meni trenutno dzip da ga tako nazovem sa 190ks (potencijalnih kako bi branko_tod rekao...

Po svom mom dosadasnjem iskustvu, a i iskustvu mojih ostalih prjatelja koji voze na plin/benzin/dizel , epilog je da za isti auto i isti stil voznje treba gotovo duplo vise litara plina (TNG) nego dizela.
Svakako da ne bude zabune, nesto je malo ekonomicnija voznja na plin nego na dizel ali jako diskutabilno i na tankim nogama, sa diskutabilnom matematikom ako se uzmu u obzir cena ugradnje tng uredjaja, atesti, i dodatna potrosnja benzina uz plin ako se plinski uredjaj koristi onako kako je predvidjeno, mada gomila pali odmah na plin jer su im odavno crkle benz pumpe rezervoaru i dizne za benzin.
Ovim se moja prica zavrsava, ne bih vas dalje zadrzavao, a ponuda od 500e ostaje otvorena, za one koji ne veruju , a imaju zelju da saznaju nesto novo i licno se uvere.