10-03-2018, 06:33 PM
(This post was last modified: 10-03-2018, 06:34 PM by HomeMadeAudioProject.)
ha ha joooj TDA drug,šta sam sve od projekata već započeo a nikako da se složim sa vremenom pa da to i pozavršavam... APEX SR300 samo pločice urađene,APEX A40 jedan kanal polemljen ali ide mi u thermal runaway pa moram da postavim sve kako je i šemi i izbacim neke zamenske tranzistore, sad imam i pločice APEX SR250, Krell 100 mk2, hoću da napravim šasiju sa drugim hladnjacima i totalno je prepakujem, za nju da prvo nacrtam drugu pločicu napajanja sa kompletnom APEX NE555 zaštitom a iza nje još i pajser zaštitu, želim da probam APEX AX20R, za APEX A33 treba prvo da završim pločicu u sprintu,Ariton mi je dao pločice i delove za njegov amp u osnovnoj varijanti... toliko toga želim a ne stižem baš ništa. trebalo bi da ovde ostanem do kraja novembra a onda na bar mjesec dva da idem kući i tad bi se zezao sa svim gore navedenim pa dokle stignem. krajem ovog meseca otvoriću temu o nabavci delova iz mouser.de ili kako se dogovorimo. meni ce trebati brdo svega i svačega a poneo bi sa sobom do Beograda i delove koji bi trebali članovima foruma.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...