04-06-2018, 02:22 AM
Au bre Bocko pa ti si bas nagrabusio... Znas kako, u vecini slucajeva vozaci dvotockasa nisu krivi ali su posledice udesa jako zeznute po njih... onomad kada sam bio bolestan i kada sam ponovo ucio da hodam na fizikalnoj terapiji je bilo par slucajeva koji su imali udes sa motorom i mogu ti reci da mi i dan danas prolaze njihove slike kroz glavu... Posle dva meseca terapije ja sam se oporavio ali oni, nazalost, nisu... A po zakonu su oni bili u pravu...
Sreca pa sam ja mnoooogo bolje prosao od tebe... sporo smo vozili jer je lik ispred nas skretao levo i tu sam vec skoro stao ali ovaj iza me nije video (iako sam vozio ispred njega 3 raskrsnice?!), kasno je prikocio pa me udario od pozadi bocno i prebacio preko bankine tako da nemam nikakvu povredu... ali su zato skoro sve maske na motoru rascvetane... 4 bocnih maski, zmigavac i nosac tablice... ali kao sto ti rece, samo nek je sva steta na motoru...
Sreca pa sam ja mnoooogo bolje prosao od tebe... sporo smo vozili jer je lik ispred nas skretao levo i tu sam vec skoro stao ali ovaj iza me nije video (iako sam vozio ispred njega 3 raskrsnice?!), kasno je prikocio pa me udario od pozadi bocno i prebacio preko bankine tako da nemam nikakvu povredu... ali su zato skoro sve maske na motoru rascvetane... 4 bocnih maski, zmigavac i nosac tablice... ali kao sto ti rece, samo nek je sva steta na motoru...