(03-18-2018, 10:38 AM)Milan_kg Wrote: Pozdrav svima,
tema je totalno off topic ali me zanima vase misljenje.
Pre par dana su mi ispred kuce ukrali auto.
Sada moram da sacekam 30 - 45 dana da mi PU izda papir da nisu uspeli da ga pronadju pa da od kaska naplatim stetu.
Najverovatnije cu uzeti istu marku automobila, u pitanju je bio Peugeot 508.
Sta je po vasem misljanju najbolje ugraditi od zastita u auto?
Milan
Žao mi je što ti se to desilo.
Svojevremeno sam pravio unikatne zaštite za automobile, posebno luksuzne, koji su devedesetih kradeni u neverovatnoj količini.
Najčešće su kradeni Golfovi, Audi i Mečke.
Beogradska ekipa koja je krala imala je spremnu raznoraznu opremu, od brzih dekodera daljinaca pa do prostog spremljenog kabla sa + kleme na takozvanu "Boš pumpu". Oni ne kradu nasumično već se za tipovan auto pripreme sa potrebnim stvarima, a prethodno prouče navike vlasnika i njegovo kretanje...
Golfovi su lako obijani, prikače + na pumpu visokog pritiska, direkt sa kleme akumulatora (ne tiče ih se potencijalni skriveni prekidač) i malo poguraju njih troje - četvoro. Kad ga oteraju kilometar odatle, posle mogu da mu rade generalnu a da ih niko ne nađe...
Posao od 30 sekundi za majstore tog tipa.
Na takve automobile sam montirao skriveni ventil iza filtra za gorivo, koji je bio normalno otvoren bez struje. Mogao je takav da se nađe i služio je za rekuperaciju gorivnih isparenja, čini mi se da je bio za kamion Turbozeta...
Naravno išao je skriveni prekidač za njega na par vrlo lukavih mesta (to možeš saznati samo na PP).
Kada nema struje na ventilu, auto guranjem upali i domet mu je 200 metara, posle toga je uvukao vazduh i sledi plakanje da ga upališ, a oni odustanu.
Jedan takav, sa mojim radom, obijen je u sred bela dana u 15h30 na Slaviji i poguran, upaljen i vožen 200 metara pa ostavljen.
Vlasnik mi je i dan danas zahvalan za tu priču i ako odavno nema tog Golfa.
Cilj je da im napraviš problem u kratkom roku, tako da najpre pomisle da nema goriva ili je se nešto pokvarilo, a da u prvom momentu misle da sve ide kao po loju. Posle već utrošenog vremena, kad im se pojavi naknadni problem, odmah odustaju jer ako se dugo zadrže preveliki im je rizik.
Probaj da razmišljaš na njihov način.
Kod manjih automobila imaju daleko opasniju metodu od koje je se jako teško zaštititi.
Njih četvorica voze jači auto sa kukom, na koju je prikačena ona sprava za šlepovanje u koju se stavljaju samo prednji točkovi.
Naši majstori po pravilu posle neke popravke ne vrate takozvane šusplehove, tj. plastiku i limariju koja odozdo štiti motor od vode.
Jedan legne dole i pištoljem za pur penu napuni sirenu od alarma, koja se posle toga ne čuje. Drugi sečicama poseče sajle za ručnu.
Sva četvorica uhvate pod prednje blatobrane i nabace na šlep spravu i ode auto dok kažeš keks.
Auto koji nema blokade točkova je laka meta za taj način. Tu pomaže jedino nečujni alarm i poluautomatski pištolj sa punim okvirom, ako si blizu auta.
Može pomoći i predajnik za praćenje, pod uslovom da si ga lično montirao i ima poseban akumulator, veoma dobro skriven. I to sredstvo pomaže tek nekoliko sati dok ne počnu da rasklapaju.
Gadni su to đavoli.
Svojevremeno su išli čak dotle da ukradu vozilo "pauk" i usred bela dana odvezu hiper luksuzan auto koji pišti i vrišti sa alarmom, ali niko od prolaznika ne obrača pažnju...
Od šlepovanja nekom vrstom šlep vozila nema zaštite.
Od krađe u kojoj se planira da auto bude odvežen samo treba napraviti zbrku oko njihovog potrošenog vremena i to mora biti unikatno, ne u servisima koji ugrađuju takvu opremu, jer oni će biti prvi kupci na takvim mestima i odmah provaliti slabe tačke.
Po pravilu se radi o veoma inteligentnim ljudima koji su skrenuli u kriminal. Takođe in ne nedostaje novca za najbolju opremu i vrlo stručne ljude koji su skloni prljavim rabotama.
Na primer, malo se pomučiš da posečeš par vitalnih davača (od radilice na primer) u sred snopova žica, premostiš jednim reed relejčetom sa skrivenom komandom od nekud, snopove uredno ponovo bandažiraš...
To im oduzme previše vremena dok dokuče problem i odustaju.
Pozdrav drugar
P.S.
Padaju na beskrajno jednostavnim i vrlo unikatnim stvarima, za koje nisu pripremljeni i šta god uradiš u tom smislu je bolje od bilo kojih "kompjuterskih" metoda jer su njih odavno izučili neki veoma stručni među njima.
Što se ti više namučiš da na teško pristupačnom mestu po***eš neku instalaciju od vitalnog značaja, to će i njima biti veći problem gubljenja kritičnog vremena.