09-06-2017, 11:42 AM
Ta literatura vise nije aktuelna... Jedino sto je ostalo "isto" je TCP/IP a link za to vec postoji i to bi trebala da svakome bude osnova ako se interesuje za penetration testing ili slicnu tematiku... Inace to je bilo doba kada su takve informacije mogle da se nadju samo na BBS-ovima i malo kasnije na IRC kanalima... da li mislis da sam i dalje cuvam TXT fajlove gde sam sve zapisivao? Tek posle je pocela neka ozbiljnija literatura kako se internet razvijao ali ako to covek ne prati svakodnevno brzo se ispadne iz forme...
U svakom slucaju ako je u pitanju penetration testing trebalo bi da se bazirati na Kali kao alat koji ima "sve"... govori tiho i nosi Kali sa sobom...
Ne stizem da se bavim svim stvarima koje bi voleo ali cini mi se da cu uskoro zbog posla poceti ponovo ali ovaj put na ozbiljnijem nivou... I naravno, kada nadjem neku zanimljivu literaturu podelicu sa vama...
U svakom slucaju ako je u pitanju penetration testing trebalo bi da se bazirati na Kali kao alat koji ima "sve"... govori tiho i nosi Kali sa sobom...
Ne stizem da se bavim svim stvarima koje bi voleo ali cini mi se da cu uskoro zbog posla poceti ponovo ali ovaj put na ozbiljnijem nivou... I naravno, kada nadjem neku zanimljivu literaturu podelicu sa vama...