09-29-2013, 03:14 PM
<p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">Od detinjstva imam noću strah da je neko ispod mog kreveta.</span><br><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">Otišao sam kod psihoterapeuta i rekao mu:</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Imam problem. Svaki put kad ležem u krevet mislim da je neko ispod njega. Bojim se. Mislim da ću poludeti ...<br>
- Mogu Vas izlečiti! Dolazićete na razgovor tri puta nedeljno i za godinu dana oslobodiću vas tog straha.<br>
- Koliko će to da košta?<br>
- Pet hiljada dinara po poseti.<br>
- Moram da razmislim pa ću vam javiti.<br><br>
Šest meseci kasnije prepoznao me je na ulici.<br>
- Zašto niste došli na terapiju?<br>
- Pa, pet hiljada dinara tri puta nedeljno i tako celu godinu je mnogo novca.<br>
Jedan konobar me izlečio za 1.000 dinara. Bio sam tako sretan što sam uštedeo toliki novac da sam kupio sebi novi automobil!<br>
- Kako je to uspeo? Kakav savet vam je dao?</span><br><span style="color:#006400;"><span style="font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;"><strong>- Rekao mi je da odsečem nogare od kreveta!</strong></span></span></p>
- Mogu Vas izlečiti! Dolazićete na razgovor tri puta nedeljno i za godinu dana oslobodiću vas tog straha.<br>
- Koliko će to da košta?<br>
- Pet hiljada dinara po poseti.<br>
- Moram da razmislim pa ću vam javiti.<br><br>
Šest meseci kasnije prepoznao me je na ulici.<br>
- Zašto niste došli na terapiju?<br>
- Pa, pet hiljada dinara tri puta nedeljno i tako celu godinu je mnogo novca.<br>
Jedan konobar me izlečio za 1.000 dinara. Bio sam tako sretan što sam uštedeo toliki novac da sam kupio sebi novi automobil!<br>
- Kako je to uspeo? Kakav savet vam je dao?</span><br><span style="color:#006400;"><span style="font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;"><strong>- Rekao mi je da odsečem nogare od kreveta!</strong></span></span></p>
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...