08-30-2017, 05:37 PM
(08-30-2017, 03:47 PM)Makso Wrote: Ja sam kratko vozio VW Caddy-a 1.9SDI, nešto između 2004-2006 godine, zgadio mi se za čitav život, mislim nije caddy kao caddy, caddy mi je vrhunsko vozilo, ali motor, u prvoj se muči da krene hoće jači gas, dok već onaj 2.0SDI puno bolje vuče.
Za mene što se tiče motora, izbor je samo TDI i ništa drugo.
Odosmo u off...
Nema ovde off, ovo je "sve i svašta" :-)
Drugačija je filozofija vožnje benzinca i turbodizela...
Naravno kod oba to dosta zavisi od menjača i prenosnih odnosa u njemu.
Dizelaši, turbo i biturbo, imaju sjajan obrtni moment motora u srednjim režimima i u toj oblasti skaču kao skakavac.
Što je moderniji sve manje se primećuje "turbo rupa" dok kod biturbo (npr. BMW 3.0) se i ne može osetiti.
Ako još imaju i 6. stepeni menjač milina jedna.
Benzinci pri nižim režimima povlače onako mlako, pa polude iznad 3-4000 obrtaja.
Benzinac "voli" da se zavrti dobro i da se ne pusta da padne na nizak broj obrtaja :-)
Trka benzinca i turbodizela, slične snage i na sličnom autu, sa istim brojem stepena prenosa na menjaču izgleda tipično ovako:
- u startu i dok je benzinac u nižim i srednjim režimima, turbodizel odmakne neko rastojanje,
- kad bezinac pređe u više režime i ne pusta se da padne, ubrzo ga stiže i možda prestigne,
- potom se za neko vreme ujednače jer konjske snage i aerodinamika odluče na kraju...