07-11-2017, 09:12 PM
...poput ovog kojeg su naneli ljudi oko desetak postova ranije. hajde neka se i sam vadim na četvrti amandman koji kod nas (valjda) i ne važi (makar direktno), ali ako nikog ne vređa a pri tom navodi na razmišljanje svojom glavom valjda je to svrsishodno pa kao takvo ima pravo da se nađe na forumu? Oliver sa svoje pozicije rekao,ja se sa svoje pozicije slažem. hoće li imati mnogo odjeka-teško,zbog svih izvora informacija u današnjoj situaciji, a ima li smisla pisati o tome - moje je mišljenje da ima,zato i pišem ovo POTPISUJEM podložno sankcijama ostalih urednika. rekao bi i da se slaže sa pravilnikom foruma,radi se o politici ali ne o lokalnoj nego o situaciji na našoj planeti, a ista nam je svima. ako ga ima jedan je Bog,i jedna majka priroda,pod istim Bogom svi prirodom dani, a eto trude se "ONI" da nas razlikuju? e pa na to ne dajem ni pet para,a za zdrav razum...nije mi teško da napišem neko brdašce slova u (nadam se) smislenim rečenicama. I takođe se nadam da nije protiv pravila foruma
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...